Delina Haeck is het mooie ambitieuze meisje van een andere planeet

Schande schande en nog eens schande! Waar wij pretenderen dat wij het kruin van het vrouwelijk schoon in Vlaanderen en ver daarbuiten persoonlijk kennen moeten we bekennen dat we hier vandaag dik gebuisd zijn. We hadden een echte ravissante knapperd niet in het vizier. Gelukkig hebben we maten, bedankt Frank Molnar, die ons lichtjes wijzen op onze tekortkoming en ons gelukkig nog recht geven op een tweede zit. En gelukkig hoeven wij en jullie niet zoals de meeste studenten te wachten tot eind augustus…wij zetten het gelijk recht. Bij deze…Delina Haeck, at your service! 

Dag Delina, vooreerst onze welgemeende excuses. Voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Fun, always smiling, ambitieus, doelgericht, behulpzaam en zeker correct en eerlijk!

We voegen er nog een zesde aan toe…uitermate knap! Waar is onze droomvrouw zoal mee bezig de laatste tijd?
Ik ben op dit moment vooral bezig met enkele nieuwe projecten op te starten. Waaronder een muzikaal project dat nu in de laatste fase zit na enkele jaren hard achter de schermen te werken. Ben er super trots op en hoop hierover snel meer te lossen. Hierdoor heb ik ook van mijn modellenwerk een beetje bijzaak gemaakt maar daar komt nu verandering in. Ik ben net terug van het buitenland voor een geweldige shoot en more to come. Dus hou zeker mijn Instagram in de gaten.

Ik wil laten zien hoe de Girl Next Door van Gent de wereld gaat rondreizen voor haar muziekcarrière!

Huh, geloof ons, die laten we nooit nog ons oog ontglippen! Maar over sociale media gesproken, hoe belangrijk is dit voor je?
Social media is tegenwoordig super belangrijk maar nog belangrijker vind ik dat het ‘echt’ blijft. Ik krijg enorm veel aanvragen voor collabs maar ben daar echt super selectief in. Ik wil geen goedkoop reclamebord worden die iedere dag met een ander potje of topje een foto moet posten voor wat aandacht. De merken die ik post daar geloof ikzelf ook 100% in. Dus het is vooral mijn echte crazy leven dat je daar zal zien. Soms spannend, soms sexy, soms saai…hahaha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DELINA HAECK️️🌸 (@delinahaeck) op

Euh, laten we effe zeggen dat het allerminst saai is! Wat wil je ermee bereiken?
Met social media?

Nee, met je saaie posts… 🙂
Ik wil daar vooral een ‘echte’ connectie met mijn volgers hebben en laten zien hoe de Girl Next Door van Gent de wereld gaat rondreizen voor haar muziekcarrière! Hahaha 🙂

En als we deze knappe Girl Next Door binnen 5 jaar opnieuw zouden tegenkomen…waar zou je dan willen staan?
Als ik dan toch mag dromen zou ik graag eens in het Sportpaleis optreden met een dikke single en mijn beste sexy dansmoves showen aan een overvolle zaal! Of, in het buitenland gaan wonen waar altijd de zon schijnt en een leven vol fun en plezier hebben. Beiden teken ik meteen voor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DELINA HAECK️️🌸 (@delinahaeck) op

Buitenland, het woord is eruit! Welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Ik moet zeggen dat Amerika mij enorm aantrok…

En dan nu de verwachte vraag…
waarom?

Zoiets…
Het is een heel andere levensstijl en vibe dan hier in België, en ze zijn daar allemaal vriendelijk tegen elkaar, iedereen is daar always happy zoals ik. En niets in onmogelijk en alles kan.. Helemaal mijn ding!

Wat was je laatste buitenlandse trip?
Mijn laatste buitenlandse trip was naar Sin City Las Vegas, daar heb ik samengewerkt voor een super coole videoclip die binnenkort uitkomt. En heb er enkele shoots gedaan! Dus heel veel gewerkt maar ook genoten van deze crazy stad! Ik wil zo snel mogelijk teruggaan.

Euh mogen we mee? Maar voor we doodsbedreigingen van een krachtpatser krijgen…hoe staat het in de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Ik ben nog steeds supa dupa happy single!

Ooit zei een Johnny tegen mij dat hij een feestje in zijn mond gaf en vroeg of ik wilde komen! ik hoopte dat Listerine de sponsor was…zijn event-hal stonk namelijk nogal!

Hoe is deze supa dupa happy single dan te verleiden?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel gemakkelijk te verleiden ben maar het moet absoluut wel een enorme klik op verschillende vlakken zijn…ennnnn het moet een goede kusser zijn! Het moet een mix zijn van passie, aantrekking en heel veel humor en toffe babbels!

Waren we tien jaar jonger en een pak knapper, we voelden ons gelijk aangesproken! Met welke openingszin zouden we zeker niet moeten afkomen?
Ik laat vooral snel merken als het mij niet aanstaat. Maar ooit zei een Johnny tegen mij dat hij een feestje in zijn mond gaf en vroeg of ik wilde komen! Mijn antwoord was dat ik hoopte dat Listerine dan de sponsor was, zijn event-hal stonk namelijk nogal!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DELINA HAECK️️🌸 (@delinahaeck) op

Hahaha! Wees blij dat hij jouw mond niet zag als een event-hal en hij zichzelf uitnodigde om te komen…soit…foute boel, sowieso! In ieder geval, je hebt tonnen humor! Nog iets wat je zeker nog kwijt wilt?
Blijf altijd in je dromen geloven en spiegel je vooral niet aan het het ‘fake’ Instagram-wereldje. Ik hoor meer en meer mensen die ongelukkig worden doordat anderen zo’n geweldige feed hebben en hun leven dan maar saai is. Niets is wat het lijkt en geniet van alles wat je nu meemaakt en maak genoeg toekomstplannen.

Wat een verstandige, nuchtere en knappe meid toch! Ik weet zeker dat er nu twee rijen aan mannen zich voor jouw voeten werpen. Maar voor we de rijen indelen…nog snel een rondje vluggertjes? 
Dat hangt ervan af!

We maken ons geen illusies…we houden het bij snelle vragen waar je niet over mag nadenken!
Je moest ze al aan het stellen zijn…hop hop!

Eerlijk, altijd seks! Wanneer en hoe maakt mij niet echt uit!

Mijn favoriete designermerk is…Gucci, helemaal fan van!
Mijn favoriete reisbestemming is…de Malediven. Exotisch, paradijs en ideaal om in mijn mini bikini rond te lopen.
Mijn favoriete stad is…Sin City Las Vegas! Die stad slaapt nooit en op alle vlakken is er altijd wel iets te beleven. Na een dag val je dan voldaan op de sofa in slaap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DELINA HAECK️️🌸 (@delinahaeck) op

Frank? Geef jij de mensen geen bed???? Soit, we gaan verder…

Bikini of lingerie? Beiden kunnen, zolang het maar sexy en stijlvol is
Mooi dom of lelijk slim? Eigenlijk bestaat lelijk of dom niet, alles en iedereen heeft wel iets dat mooi is en slim op zijn gebied. Dus ideaal voor mij zou zijn nuchter slim 🙂
Geld is voor mij… Niet belangrijk, met 1 euro kan je je al rijk voelen. Maar ik werk hard voor mijn centen en kan me hierdoor soms eens extra trakteren…en dat is een fijn gevoel!
My ultimate crush is…Dat is een geheim en als ik dat vertel moet ik je helaas laten ombrengen! Haha

Wij hebben een goede levensverzekering…seffens off the record dan? We voelen dat het tijd is om iets pikanter te gaan…

Ik word helemaal wild van…Elkaar uitdagen, fantasieën vertellen en verleiden!
Ik voel me het meest sexy als ik…Een beetje getanned ben en een mooi kleurtje heb. En ik vind het heerlijk om thuis gewoon in mijn mini ondergoed rond te lopen.
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Een heerlijke Starbucks koffie drinken !
Als ik de lotto win dan…Zal ik delen met de mensen die er altijd voor mij zijn geweest.
Ochtend- of avondseks? Eerlijk, altijd seks! Wanneer en hoe maakt mij niet echt uit 🙂
Wat niemand over mij weet is…Dat ik niet echt van deze planeet ben en speciale superpowers heb. Maar dat moet vooral stil blijven!

Sorry, te laat! Dat dit in ieder geval een interview was dat deze planeet oversteeg is een feit! Zelden hebben we zo gelachen en tegelijk vol bewondering naar iemand zitten kijken en luisteren! Alvast bedankt voor je tijd en heel veel succes met alles wat je verder onderneemt! Wij blijven het, net als de rest van Vlaanderen nu, met argusogen volgen! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DELINA HAECK️️🌸 (@delinahaeck) op

Cover: Frank Molnar

 

 

You May Also Like

Grappig én knap! Nederlandse Roxanne is een droomvrouw

De ‘captions’ onder haar Insta-foto’s al gelezen?  Het is niet alleen prentjes kijken als ...

Braziliaanse Cindy Mello is de hete knapperd die jouw maandag opflakkert

Haar populariteit flitst sneller dan het licht!   Het moet gezegd zijn…toen we drie jaar ...

Heel puik, die Romy Stuik

Friesland, het doet ons dromen. Vaag herinneren we ons Twarres, met hun onbegrijpelijk gebrabbel. ...

Hosting door Fraai