Dé festivaltrends voor 2019

Het festivalseizoen is begonnen, de eerste rekels zijn laveloos afgevoerd, de nodige pillen zijn geslikt en de eerste trends tekenen zich af. Welke dat zijn? Wij zetten er alvast een paar op een rijtje, er komen immers nog een reeks festivals aan en de kleppers moeten nog komen!

 

Tropical shirt met hoedje

 

Sinds de aanslagen in Brussel is het uitkijken met hoedjes, maar met een tropisch hemd zit je redelijk safe. Ga voor een fel hawai hemd, zoek dit niet in een grote keten of je hebt de kans dat je nog 30 soortgelijke ziet en koop er een bijpassend hoedje bij.

 

Oversized denim jackets

 

Met een jeansvestje zit je altijd goed, want het is niet altijd 30 graden op de festivalwei. Koop je denim jasje gerust een paar maten te groot, wie weet scoor je nog een mokkel dat er bij in wil kruipen.

Hexagon zonnebril

 

Rond is uit, de hoekige Hexagon is in. Met een touwtje eraan ben je helemaal het mannetje.

Sweatpants

 

Ga je vuil worden, wil je feesten als de beesten? Met (geklede) slimline sweatpants ziet je altijd goed. Nee, een jogging doe je niet enkel meer aan in de gym. Ga voor een donker exemplaar met de juiste sneakers of slippers en je gaat comfortabel de wei op, zeker wanneer het te fris is voor een short.

Pastel t-shirts

 

T-shirtje aan? Deze zomer ga je voor pastel. Ok, het wordt snel vuil, maar dan moet je maar wat beter uitkijken met je veel te dure broodje gezond.

Chest bag

 

Vergeet de rugzak, want daar jat elke kruimeldief alles uit voor je Getta kunt zeggen. Ga voor de hippe chest bag.  

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Beseason, omdat het 180 dagen per jaar regent in België!

Ok, de zonnestralen mogen nu dan wel door de wolken priemen, in België weet ...

Betaalbare basics van organisch katoen

Meer en meer merken slagen de retail over en verkopen rechtstreeks aan de consument. ...

Floris van Bommel: winter 2016

Floris van Bommel weet me wel te bekoren. Niet dat ik met plots tot ...

Hosting door Fraai