Dé festivaltrends voor 2019

Het festivalseizoen is begonnen, de eerste rekels zijn laveloos afgevoerd, de nodige pillen zijn geslikt en de eerste trends tekenen zich af. Welke dat zijn? Wij zetten er alvast een paar op een rijtje, er komen immers nog een reeks festivals aan en de kleppers moeten nog komen!

 

Tropical shirt met hoedje

 

Sinds de aanslagen in Brussel is het uitkijken met hoedjes, maar met een tropisch hemd zit je redelijk safe. Ga voor een fel hawai hemd, zoek dit niet in een grote keten of je hebt de kans dat je nog 30 soortgelijke ziet en koop er een bijpassend hoedje bij.

 

Oversized denim jackets

 

Met een jeansvestje zit je altijd goed, want het is niet altijd 30 graden op de festivalwei. Koop je denim jasje gerust een paar maten te groot, wie weet scoor je nog een mokkel dat er bij in wil kruipen.

Hexagon zonnebril

 

Rond is uit, de hoekige Hexagon is in. Met een touwtje eraan ben je helemaal het mannetje.

Sweatpants

 

Ga je vuil worden, wil je feesten als de beesten? Met (geklede) slimline sweatpants ziet je altijd goed. Nee, een jogging doe je niet enkel meer aan in de gym. Ga voor een donker exemplaar met de juiste sneakers of slippers en je gaat comfortabel de wei op, zeker wanneer het te fris is voor een short.

Pastel t-shirts

 

T-shirtje aan? Deze zomer ga je voor pastel. Ok, het wordt snel vuil, maar dan moet je maar wat beter uitkijken met je veel te dure broodje gezond.

Chest bag

 

Vergeet de rugzak, want daar jat elke kruimeldief alles uit voor je Getta kunt zeggen. Ga voor de hippe chest bag.  

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

7 for all MANkind innoveert

Een jeans moet als een 2de huid zitten. Daarom weten we allemaal dat je ...

Paradeer rond als een LABOSS

De naam LABOSS mag dan wel heel Amerikaans aandoen, we hebben hier toch echt ...

Weekendtip: Dystopia

Het weekend komt eraan! Voor wie nog geen plannen heeft, of voor zij wiens ...

Hosting door Fraai