Comfortabel in het pak met 7Square

Krijg je het al benauwd als je een pak aan moet? Altijd zo’n benepen gevoel? Dan moet je de comfortabele pakken van 7Square maar eens proberen. Vergeet strak in het pak en ga voor een comfortabel zitten exemplaar, waarin je kan ademen.

Streetstyle pakken

Van de rekels van 7Square mag het allemaal net even wat anders. Ze hechten veel belang aan comfort en draagbaarheid, maar dat hoeft geen fortuin te kosten. Het label brengt dan ook pakken op de markt die je bij elke gelegenheid kunt dragen en niet omdat het moet, maar omdat je het wil.

Verwacht je bij 7Square dus aan draagbare, moderne pakken die casual ogen en perfect bij deze tijd passen. Handgemaakte stuks waarmee je altijd netjes en stijlvol voor de dag komt, ook in het weekend naast de zijlijn van het voetbal

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Louis Vuitton Fuel Power

De gemiddelde voetballer kan geen bal goed raken zonder een toilettasje van dit label ...

Sneaker van de week: Air Jordan 1 Retro High OG All Star

Binnen 14 dagen is het zover! De NBA nodigt al zijn vedetten van afgelopen ...

Philipp Plein gaat in zee met Playboy!

Luxury streetwear vs Provocative imagery… Of we fan zijn van Philipp Plein? Van de ...

Hosting door Fraai