Chillen in stijl: Andronis Arcadia

Met 3 kinderen is rustig op vakantie gaan niet evident, maar zelfs dan blijven de Griekse eilanden een perfecte bestemming. Of het nieuwe Adronis Arcadia Beach hotel al die koters graag ziet komen, daar heb ik mijn twijfels bij, maar laat dat jou vooral niet tegenhouden.

Net open

Dit stijlvolle hotel opende op 1 juni de deuren op het goddelijke Santorini. Je vindt er de grootste infinity pool van het eiland en de grootste vakantievilla. Omdat Santorini redelijk rotsig is, vind je hier ook zowat het enige zandstrand. Daarnaast kun je er terecht in 3 restaurants en gaat er zelfs een gastronomisch festival door.

In het domein is er heel wat groen voorzien en de Griekse mythologie is nooit ver weg, met prachtige muurtekeningen. Logeer je hier dan beschik je over een eigen villa met privézwembad en een prachtig zicht over de Egeïsche zee.

Kom je aan dan kan je een volledige wellness check laten uitvoeren op basis van een plukje haar. Op basis hiervan krijg je een volledig uitgewerkt voedingsplan.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De leukste waterflessen op de markt!

Drink jij je water nog uit een petfles, dan ben je hopeloos achterhaald. Als ...

Snel je wijn koelen?

Een brandende zomerdag vandaag, snakken van de dorst en verlangen naar wijn: wie kent ...

4 Italiaanse traiteurs die het ontdekken waard zijn

Onze favoriete keuken? Niet evident, maar de Italiaanse zit ongetwijfeld in onze top 3. ...

Hosting door Fraai