Chillen aan het water: Zuiderbad

Het domein van Hofstade staat al jaren garant voor een verfrissende duik en de teentjes in het zand, maar sinds kort vind je er ook het Zuiderbad. Dit horecaconcept omvat een beachbar, een self-servicebar met speeltuin en een pop-up buiten het domein. 3 keer top en dus ook gericht op gezinnen. Waarom zou je jezelf tekort doen als de kroost erbij is? 

3 concepten in 1

Qua inrichting zit het wel goed. Strakke witte tegels, veel hout en rieten meubels zorgen voor een chille sfeer, waarin het heerlijk relaxen is. Met uitzicht op het meer zit je hier perfect. De eigenaars zijn hier overduidelijk niet aan hun proefstuk toe, want het concept zit simpelweg goed. 

Trek die zwemshort aan, rep je naar het kruispunt tussen Mechelen, Leuven en Brussel  en vergeet de zonnecrème niet. Hier moet je deze zomer eens geweest zijn!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Bier en T…….Wie gaat er mee naar het Oktoberfest in Antwerpen?

München was nooit zo dichtbij… Eerst een beetje geschiedenis… Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. ...

Festivaltip: The Day Before Tomorrow (Brasschaat)

De naam zegt het zelf… Nog niets te doen op de vooravond (of zeg ...

Kiehl's & Les Apéros Urbains: een goed gevoel

  Kiehl’s volgen we bij Whatmatters al langer. De leuke uitstraling van het merk ...

Hosting door Fraai