Brussels Cocktail Week

Als rasechte Antwerpenaar mag ik dan verdwalen in Brussel, voor de Brussels Cocktail Week zak ik graag naar onze hoofdstad af. Voor het derde opeenvolgende jaar verzamelen de beste mixologen zich in Brussel om er de armen van hun lijf te shaken!

Brussel in het teken van de cocktail

Van 15 tot 22 september sip je er van de heerlijkste cocktails. Dit jaar gaan ze voor nog meer dan de 8.000 bezoekers van vorig jaar. Voor het eerst wordt er ook een wedstrijd voor beste bartender en beste cocktail aan gekoppeld.

Dit jaar staat het matchen van food en cocktails centraal en werd ook het aanbod stevig verhoogd. Er wordt mixology geimporteerd aan 7 nieuwe topklasse tafels: die van Isabelle Arpin, San, Rouge Tomate, Bruneau by Maxime Maziers, Bouchéry, Brugmann en Brinz’l, zij staan voortaan op de lijst van restaurants waar een chef en een barman samen het menu maken. Dit is dé gelegenheid, van glas naar bord nieuw smaken en harmonieën te ontdekken.

De week afsluiten? Dat doe je de aangeboden ‘Hangover Session’, een beetje yoga om de kater te verdrijven, gevolgd door een workshop mocktails maken. Heerlijk om te herstellen.

 

Het volledige programma van de Brussels Cocktail Week vind je hier!

 

Geplaatst door Brussels Cocktail Week op Zondag 24 februari 2019

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

3 nieuwe hotels op de AAA's Five Diamond List

Nu gaan we graag al eens hotel, maar eerlijk de hotels die behoren tot ...

Koffie uit een unieke Piaggio: BAR-BARISTA

Een heerlijk kopje koffie smaakt op enkel moment. Het is dan ook niet onlogisch ...

ARKUP l varen en exclusief wonen op het water

Welome to Miami! Will Smith wist het al, wij vliegen spotgoedkoop met Connections en ...

Hosting door Fraai