Breekt onze kameraad Rico Mallee alle harten in Temptation Vips? (Interview)

Ow, wat waren we verrast. Onze Nederlandse kameraad en model, Rico Mallee, was een paar weken onbereikbaar en net op het moment we ongerust begonnen worden, kwam een verlossend berichtje! ‘Hey mannen, moet je eens iets zots weten? Ik zat op Temptation Island Vips’. Temptation Island Vips? Het programma op Videoland (RTL) waar relaties op het exotisch strand misschien wel lijken te…euh…stranden? Daar moesten we snel het fijne van weten!  

Ricco, voor zij die je niog niet kennen, stel jezelf eens voor in een paar trefwoorden?Ambitieus en gedreven!

Dat zijn er inderdaad net een paar! Je bent één van de verleiders uit Temptation Island Vips, hoe zijn ze bij u gekomen?
Ze hebben me al meerdere seizoenen benaderd en ik heb eigenlijk altijd de boot afgehouden. In het seizoen van 2017 had ik wel ja gezegd maar toen heb ik het afgezegd omdat ik toen in de world final stond van de mister verkiezing Mister Supranational als Mister the Netherlands. Deze wedstrijd werd in meer als 30 landen op televisie uitgezonden dus dat was op dat moment de beste keuze voor mijn carrière.

Uitstel is geen afstel…dat is duidelijk. Als je op voorhand out of the blue 1 VIP-koppel mocht kiezen, wie had je er dan graag in gezien?
Wesley en Yolanthe.

Zijn die nog samen? Soit, Yolanthe zouden we ook wel…euh, je weet wel! Wat hoop je met jouw deelname te bereiken?
Ik deed puur mee om de ervaring. Ik heb er voor de rest geen verwachtingen van.

Uiteraard ga je niet meer ongemerkt door de straten van Arnhem kunnen lopen, laat dat duidelijk zijn! Trouwens, zou je Temptation Island overwegen als koppel?
Ik heb altijd gezegd dat ik nooit als koppel mee zou doen maar nu ik zelf als verleider mee heb gedaan zou ik het wellicht wel overwegen. 

Je hebt dus veel vertrouwen in jezelf! Maar voor je daar staat moet je natuurlijk nog wel een mooie dame versieren. Wat is jouw ultieme verleidingstruc?
Ik heb niet echt een ultieme verleidingstruc. Ik denk dat het belangrijk is om een vrouw als een dame te behandelen en te luisteren en haar te respecteren.

Nobel…en heb je ook een openingszin?
Mijn openingszin? Ik stel me gewoon netjes voor en ik denk dat dat de beste opening is van een gesprek en daarna oprecht interesse tonen in wat ze zegt.

Maar kijk, zo galant zeg! Nu de vraag die over ieders lippen rolt…is het op TI Vips gelukt?
Hier MOET ik mijn joker inzetten!

Die wurgcontracten bij RTL toch! Maar zo blijft het natuurlijk wel een beetje spannend! Iets anders…hoe zorg jij ervoor dat je zo in shape blijft? Wat is jouw week-workout?
Ik train elke dag maar voor de rest let ik niet echt op mijn eten en drinken. Ik vind het belangrijk dat je moet genieten. 

Over genieten gesproken, wanneer gaan wij eindelijk eens samen op stap?
Kom deze zomer maar naar Mallorca dan laat ik je zien wat echt feesten is.

Ok, klinkt letterlijk en figuurlijk als een strak plan! Voor we je op Videoland loslaten…nog snel een vluggertje?

Die vragen ken ik…SHOOT!

Bikini of lingerie? Brazilian Bikini
Mooi dom of lelijk slim? Mooi dom
Geld is voor mij…Een bijproduct van succes maar niet het doel
My ultimate crush is…hier zet ik mijn joker in
Ik word helemaal wild van…Roodharige vrouwen
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Naar de gym voor fasted cardio
Als ik de lotto win dan…Zou ik het slim investeren zodat ik er niet alleen plezier van kan hebben maar dat de generatie die na mij komt er ook nog van kan profiteren.
Ochtend- of avondseks? Beide
Wat niemand over mij weet is…Dat ik klassieke muziek heb gestudeerd aan de school voor jong talent aan het koninklijk conservatorium in Den Haag.

En nu gaan we zien of je ook verleidingstalenten hebt! Wij gaan het zeker met al onze zintuigen volgen! Succes met alles wat je verder onderneemt…en euh…tot in Mallorca!  


Credits: Rico Mallee

You May Also Like

Diepgelovige familie van openhartige Josje moest niets weten van K3

We bekennen…hoewel we toch al een paar keer contact hadden met Josje, is het ...

What a NICEfamily!

Céline Schraepen ken je toch? Ofwel van het super succesvolle duo TotallyTwo, zowat de ...

Hosting door Fraai