Ben jij klaar voor Loola?

Fancy dineren? Wij kunnen, maar ook voor een deftige pizza mag je ons altijd uit onze nest halen. Sinds 11 juni biedt LOOLA op de Louizalaan in Brussel daarvoor een bijkomende oplossing. Eerst shoppen en vervolgens een pizza weghappen, niets mis mee, toch?

Loola is een fast-goodrestaurant uit de koker van Olivier Dumilie. Ze focussen er op kwalitatieve pizza’s en slaatjes. Een plek waar je snel wordt bediend, maar je toch geen rommel hoeft te vreten. De setting en de vibe krijg je er gratis en voor niets bij.

Uiteraard kun je als droogstoppel wat uit het standaard menu kiezen, maar de creatievelingen gaan aan de slag met hun eigen toppings om zo pizza of slaatje op maat samen te stellen. De eerste vestiging opende de deuren op 11 juni, maar het is alvast de bedoeling om Loola te laten uitgroeien tot een keten. Twee anderen volgen alvast de komende weken in dezelfde regio, maar ongetwijfeld komen ook nog andere steden aan bod!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Primeur! Douchen en pintje drinken kan nu ook tegelijk!

Stel, de scheidsrechter heeft net je winnende voetbalmatch afgefloten en het bier stroomt al ...

4 supergezonde (lunch)adresjes in Antwerpen

Healthy is het nieuwe normaal en we moeten er allemaal in mee. Nu ja, ...

Een toastje van 270 dollar

Kopje koffie, toastje erbij, meer moet dat niet zijn toch? Wel, dat toastje bak ...

Hosting door Fraai