BELVEDERE VODKA EN GRAMMY-GENOMINEERDE ARTIESTE JANELLE MONÁE LANCEREN INSPIRERENDE LIMITED-EDITION FLES

Waarschijnlijk ga je net te laat zijn voor Vaderdag, maar weet dat je later deze maand dit prachtige flesje van Belvedere op de kop kunt tikken. Premium Vodka in een wel heel trendy jasje. Deze limited-edition fles werd immers samen met de Grammy-genomineerde muzikante Janelle Monáe gerealiseerd.

Het metallic collageontwerp is een trompe l’oeil die als het ware de lagen van de fles ‘afpelt’ om zo de schoonheid binnenin te onthullen. Het ontwerp illustreert het veelzijdige karakter van zowel Monáe als Belvedere. De ‘Beautiful Future’ op de fles is een verwijzing naar Monáe en Belvedere’s gedeelde visie voor een toekomst waarin een natuurlijk karakter, integriteit, diversiteit en zelfexpressie worden gevierd. Bon, tot zover de PR-praat, het gaat natuurlijk gewoon om de Vodka.

Dit flesje zou je in principe deze maand in de winkel moeten vinden en dit aan de adviesverkoopprijs van € 39,99. Zet Janelle aan je lippen en drink maar eens stevig door. Wil je haar live aan het werk zien? Zak dan op vrijdag 28 juni af naar Werchter.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze Aston Martin vliegt…

En deze keer niet over het asfalt… James Bond wrijft zich in de handen. ...

Een sterk staaltje Belgische technologie

Een Belgisch uurwerk van topkwaliteit? Dan is de keuze vrij beperkt. Maar nu is ...

Een echt underground kunstenfestival!

Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de ...

Hosting door Fraai