BELVEDERE VODKA EN GRAMMY-GENOMINEERDE ARTIESTE JANELLE MONÁE LANCEREN INSPIRERENDE LIMITED-EDITION FLES

Waarschijnlijk ga je net te laat zijn voor Vaderdag, maar weet dat je later deze maand dit prachtige flesje van Belvedere op de kop kunt tikken. Premium Vodka in een wel heel trendy jasje. Deze limited-edition fles werd immers samen met de Grammy-genomineerde muzikante Janelle Monáe gerealiseerd.

Het metallic collageontwerp is een trompe l’oeil die als het ware de lagen van de fles ‘afpelt’ om zo de schoonheid binnenin te onthullen. Het ontwerp illustreert het veelzijdige karakter van zowel Monáe als Belvedere. De ‘Beautiful Future’ op de fles is een verwijzing naar Monáe en Belvedere’s gedeelde visie voor een toekomst waarin een natuurlijk karakter, integriteit, diversiteit en zelfexpressie worden gevierd. Bon, tot zover de PR-praat, het gaat natuurlijk gewoon om de Vodka.

Dit flesje zou je in principe deze maand in de winkel moeten vinden en dit aan de adviesverkoopprijs van € 39,99. Zet Janelle aan je lippen en drink maar eens stevig door. Wil je haar live aan het werk zien? Zak dan op vrijdag 28 juni af naar Werchter.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

Dit zijn de 15 rijkste miljardairs ter wereld

Nope, wij hebben het lijstje jammer genoeg niet gehaald. In 2018 doen we weer ...

De Duitsers zijn nu al Wereldkampioen

Tenminste, als het op stijl aankomt… Voetbal en mode, het is zelden een geslaagd ...

Hosting door Fraai