Bar Bleu: Cocktails sippen in een klooster

Niks mis met cocktails sippen en leuteren in een stijlvolle cocktailbar, maar een klooster geeft het gegeven toch nog wat extra’s, nee? Wel, dat hebben de rekels van Footstrap Event Productions goed begrepen. Binnenkort opent in Bar Bleu immers de deuren in het verlaten klooster van de Broeders van Liefde langs de Brusselsestraat in Leuven.

Ervaring zat

Bij Footstrap Event Productions zijn ze met deze pop-up alvast niet aan hun proefstuk toe. Ze baten immers ook de bar in het stadspark van Leuven en het dak van Museum M uit. Lokale ondernemers zorgen alvast voor een sfeervolle inrichting en de kaart is in handen van restaurant Optimist.

Binnenkort kun je dus heerlijk chillen in de kapelbar of de binnentuin. Geregeld is er ook animatie voorzien, voor jong en oud. Heel wat Leuvens DJ-talent krijgt een kans achter de draaitafels en moet voor sfeer zorgen. De opening is voorzien op zaterdag 15 juni en er wordt een horde volk verwacht. Noteer het alvast in je agenda!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Koffie, gebak en platen: SWEET B

Dat er in Mechelen best wel wat beweegt en heel wat trendy/hippe/nieuwe zaken de ...

Weekendtip 3: Kamping Kitsch Club XXL

Verkleedfeestjes…de redactie van Whatmatters is er niet vies van. Afgelopen Kerstmis heeft één van ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Derdaele

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Hosting door Fraai