Anale seks? Zo vat je de koe bij de horens

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen, niet elke vrouw is er voor te vinden. Er eerst eens over praten valt dan ook van harte aan te bevelen. Op het onverwachts is zelden een succes: geloof ons. Maar hoe pak je anale seks het beste aan? Wel, wij zetten kort even enkele adviezen op een rijtje.

Zorg dat het gesmeerd loopt

 

Overvloedig veel glijmiddel, een betere tip kunnen we je niet geven. De anus wordt niet vanzelf vochtig, dus spuiten en smeren geblazen. Gebruik bij voorkeur ook steeds een condoom met extra glijmiddel. De anus blijft immers een bron van bacteriën. Een andere optie is natuurlijk een anaal douche, die ervoor zorgt dat het poepgaatje van de dame in kwestie blinkt.

Bouw het langzaam op

 

Je stormram er meteen volledig trachten in te proppen is zelden een goed idee. Ga stapje per stapje en tast eerst even wat af. Ga met kleine stapjes steeds wat verder naar binnen, zo krijgt je vriendin ook de kans om te wennen en te ontspannen.

 

Een speeltje kan helpen

 

Een buttplug is soms een leuk extra attribuut. Zo maak je haar klaar voor het echte werk. Het geeft haar de kans om langzaam te wennen.

 

Zorg voor een ontspannen sfeer

 

Ontspanning is nodig voor anale seks. Tijdens de seks de clitoris stimuleren wil helpen om te ontspannen. Hier profiteer je ook langs de achterdeur van.

 

Praat

 

Communiceer! Voelt het voor onaangenaam, dan is het game over. Luister naar je vriendin en haar wensen.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze Adventskalender zorgt voor een hete maand december

De adventskalender voor haar waar ook jij je voordeel uithaalt! Mag de laatste maand ...

Hoera voor de wetenschap…mannen met een buikje houden het langer vol in bed!

Wie gaat er mee voor een groot pak friet met mayonnaise, stoofvleessaus, cervela special, ...

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Hosting door Fraai