5 zonnebrillen waarmee je de zomer aankan!

De échte zomer mag dan wel wat op zich laten wachten, een zonnebril is in deze simpelweg onmisbaar als essential. Krijg je al keuzestress, wanneer je nog maar denkt aan het kiezen van een zonnebril? Wel, wij geven je alvast 5 modellen van heren zonnebrillen mee die je niet zullen misstaan!

 

Ray-Ban Aviator

 

Wat is er mis met een geweldige klassieker? Niets toch? Ray-Ban is sowieso al een iconisch merk en de Aviator is er de vaandeldrager van. Met een Ray-Ban zonnebril zit je altijd goed. Haal deze gepolariseerde zonnebril in huis en toon dat je je evergreens kent. Bij de Bijenkorf hebben ze alvast een uitgebreide keuze!

 

Tom Ford Jacob

 

Tom Ford is niet meer of minder als een legende. Deze modeontwerper zet al jaren de toon met high fashion en ook de zonnebril is niet te versmaden. Deze modieuze Tom Ford zonnebril oogt wat retro, maar dan wel met stijl. De Jacob niet je ding? Kies dan uit één van de andere statement monturen.

Armani

 

Dit Italiaanse modehuis heeft al jaren puike zonnebrillen op de markt en nog betaalbaar ook. Een Armani zonnebril staat garant voor kwaliteit en er is keuze in overvloed. Je vindt vast wel een montuur dat perfect bij je past. Emporio of Giorgio, de keuze is aan jou!

Prada Linea Rossa Spectrum

 

Mag het wat kleurrijker? Met deze Prada op je neus bekijk je het leven door een oranje bril. Deze zonnebril matcht uitstekend met je heerlijke Aperol Spritz langs het zwembad, wees daar maar zeker van.

Bottega Veneta

 

Dit metalen Aviator model heeft alles om je te charmeren. De glazen van dit model geven wat extra kleur aan je zomer, iets wat je in België wel kunt gebruiken. Op de pootjes is de brand signature van het geëmailleerd, wat de bril nog wat extra cachet geeft.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 stijltrends voor komende winter

De wintercollecties hangen weer volop in de winkels. Maar wat zijn nu eigenlijk de ...

Camille Liebaert van RectoVerso: Le Chic et Le Choc

Mannelijke rolmodellen die hebben we, maar we kijken niet minder op naar vrouwen die ...

7 for all MANkind innoveert

Een jeans moet als een 2de huid zitten. Daarom weten we allemaal dat je ...

Hosting door Fraai