5 supergezonde adresjes wereldwijd

Gezonde voeding zit in de lift. Niet dat we er zelf zo mee bezig zijn, maar de rest van de wereld overduidelijk wel. Wij informeerden alvast bij onze bronnen die ons de volgende 5 adresjes doorspeelden. Spring er zeker eens binnen als je in de buurt bent …

 

Klaever – Amsterdam

 

Bij deze all-in-one shop vind je alles voor je gezonde levensstijl. Juices, supplementen, detoxkuren en zelfs personal trainers staan er voor je klaar. Zo heb je geen enkel excuus meer om niet gezonder te gaan leven.

High Mood Food – Londen

 

Deze zaak beschouwt gezonde voeding als dé opkikker die je lichaam, ziel en geest in balans brengt. Daarbij ligt de focus op darmgezondheid. focus op darmgezondheid. Ze gebruikt hiervoor haar zelfbedachte 5K-model met vijf soorten gefermenteerd drinken en eten: kefir, kombucha, kimchi, kraut en kamut zuurdesem.

Warehouse – Antwerpen

 

In sportclub het Eilandje vind je Warehouse. De idee achter de Warehouse is een omgeving te scheppen die mensen inspireert om gezond te zijn. Op de kaart vind je hier avocado-toast, gezonde sapjes en vegan gerechtjes.

Tonic Bar on Hewitt – Los Angeles

 

In deze crossfit zaak bestel je aan de receptie/bar onder meer proteïneshakes, superfood tonics en vegan tussendoortjes.

FIG – Utrecht

 

Bij FIG, Food & Gym bar zijn ze gespecialiseerd in small group trainingen, maar ook de inwendige mens wordt er versterkt. Op de menukaart staan de gerechten in 3 categorieën vermeld en zie je gelijk welke het beste bij je workout passen.              

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

MOM GIN: UW MOEDER! (haar gin)

Men zegt wel eens dat elke vrouw een prinses en je moeder een koningin? Zou ...

Brussels Cocktail Week

Als rasechte Antwerpenaar mag ik dan verdwalen in Brussel, voor de Brussels Cocktail Week ...

Slaap eens in een gigantische anus!

Nu hebben we al best wel in hele leuke hotels gelogeerd, maar zo bijzonder ...

Hosting door Fraai