4 brillenmerken om mee gezien te worden

Zijn je ogen net als die van mij naar de kl¨¨? Niet getreurd, met deze stijlvolle brillen ben je alsnog het mannetje. Geen hond gaat de merken herkennen, maar laat dat je koude kleren niet raken!

 

Kirk Originals

 

De historiek van dit label gaat al terug tot 1919. Dit merk uit Londen brengt trouwens ook zonnebrillen op de markt. Het merk grijpt graag terug naar het roemrijke verleden wat voor een leuke retro-stijl zorgt. In de Londense muziekscene en bij artiesten zijn deze brillen populair. De helden van Oasis liepen/lopen ermee rond en ook verschillende Hollywood-sterren werden ermee op hun neus gespot.

Finlay

 

Nog een Brits merk uit de hoofdstad dat in geen tijd ontzettend populair werd. Heel wat sterren zweren bij Finlay, nochtans zag het merk pas in 2012 het levenslicht. Op het vlak van prijs-kwaliteit zit je bij dit merk goed en alle producten worden ontworpen in West Londen. Vervolgens worden ze met de handjes gemaakt aan de voet van de Italiaanse Alpen.

Ace & Tate

 

Moeten we dit hippe en betaalbare merk nog aan je voorstellen? Ik heb er alvast zelf eentje op de neus. Ben je op zoek naar trendy monturen voor een prikje, dan zit je gebeiteld bij dit Nederlandse merk. Voor nog geen 100 euro heb je een pareltje op je neus.

Cutler & Gross

 

Mag het net een tikkeltje meer excentriek? Dan is dit edgy label je ding. Hier mag het allemaal wat ruwer. De coole, Italiaanse stijl moet je liggen, maar is sowieso in.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Belgen pakken uit met monsterlijke elektrische motor

Dat Antwerpenaren creatief zijn wordt nog maar eens bewezen. De 4 rekels achter The ...

5 van de mooiste onbewoonde eilanden

Een onbewoond eiland: het klinkt toch aanlokkelijk? Wie wil zich niet af en toe ...

Interview: Theo&Co, Belgische boxershort with an attitude

Boxershorts je kan niet zonder, tenzij jij nog het type bent dat in een ...

Hosting door Fraai