Whatmatters Vacature: Testen van droomjachten

1.163 euro per jacht…alsjeblief, dankjewel, graag gedaan! 

Ons is altijd gezegd dat we een job moesten doen die we vooral ook graag doen. Gezien Bart en zijn vrienden in het parlement ons langer willen doen werken, geen slecht idee. Dus, wij volgen deze raad op en doen waar we goesting in hebben.

Maar het kan nog beter…of wat dacht je van het testen van luxe jachten? En er gelijk ook dik voor betaald worden ook!

Zo botsten we op de website Hushhush.com en daar wist de woordvoerder ons dit te vertellen: “Het is duidelijk dat we een zeer high-end site zijn en we verwachten dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, daarom zijn we op zoek naar iemand waarvan de taak uitsluitend is om de kwaliteit van jachten te beoordelen en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge normen.”

Euh…wij kunnen! En als er WIFI is, laten we ook jullie lezers niet in de steek.

Wat wordt er dan verwacht? Gewoon elke week op een ander jacht waar je gewoon je dagelijkse bezigheden doet…met dat verschil het in een wel erg luxueuze omgeving is. En dat voor een loon van slechts, euh, maar liefst 1.163 euro per jacht, en dit met een maximum van 50 jachten per jaar. Met andere woorden, tussen Kerst en Nieuwjaar ben je thuis. Mochten wij niet gekozen worden, kan je je hier aanmelden.

Credits: Unsplash/Pixabay

Bron: Gewoonvoorhem

You May Also Like

Feesten in een verlaten vliegtuig op Bali: High-Fi Club

Nu zijn we sowieso wel te vinden voor een tripje naar het paradijselijke Bali. ...

De TANK: een huisje voor je wijn!

De feestdagen associeer ik met pakjes, veel te veel eten en wijn, liters wijn. ...

Hosting door Fraai