Whatmatters Real Estate: Strakke woning in Brussel (2.495.000€)

Kan je wonen in een bosrijke omgeving in Brussel?

Het kan! Dan moet je je wel begeven naar een wijk tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode met een naam die eerder doet denken aan Amsterdam, de wijk van de Prins van Oranje. Het is een mooie wijk die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. En wat ligt er nog? Een fantastisch architecturaal huis met strakke lijnen met een bewoonbare oppervlakte van ± 450 m².

Het huis is een perfecte verzameling van verschillende natuurlijke bouwmaterialen en verspreidt zich over drie verdiepingen met een prachtig uitzicht op het bos. De benedenverdieping bestaat uit een grote hal met gastentoilet, woonkamer met open haard, aparte volledig ingerichte keuken en eetkamer met goede lichtinval met uitzicht op een groot terras dat perfect georiënteerd is.

De eerste verdieping dan heeft een grote slaapkamer met terras, een waanzinnig grote dressing en badkamer. De begane grond tenslotte omvat een mooie centrale polyvalente ruimte en drie slaapkamers met aangrenzende badkamers. Elke kamer heeft directe toegang tot de tuin.

Oh ja, je kan ook drie wagens kwijt in de garage. Meer info vind je HIER.

You May Also Like

5 wel heel exclusieve Members' Clubs

Bij Whatmatters streven we naar leuke, vaak ook exclusieve dingen, maar ook wij hebben ...

Seefbier en Bootjesbier komen naar Antwerpen. Een nieuwe brouwerij op 't Eilandje!

Zo heel veel Antwerpse brouwerijen resten er ons niet meer. We hebben natuurlijk Brouwerij ...

Whatmatters Vacature: Testen van droomjachten

1.163 euro per jacht…alsjeblief, dankjewel, graag gedaan!  Ons is altijd gezegd dat we een ...

Hosting door Fraai