Voor ons een frietje met ‘Gin-Mayo’

Dit ontbrak er nog aan…

Gin…liters hebben we al achterover gekapt op onze redactie. Dat we standaard een Gin-Tonic bestellen in plaats van een pintje op vrijdagavond met de ganse redactie is al maanden, zij het niet een jaar of twee een feit. En worden we het beu? Neen. Toch, veranderen van spijs doet eten en wat dacht je van mayonaise op onze frietjes, ‘gin-mayo’?

Wij zagen de tube voor het eerst liggen in een grote winkelgalerij in Maastricht tijdens een middagje shoppen. We konden hem niet laten liggen en na het proeven moesten we er ook gewoon alles van weten. Zo kwamen we erachter dat het de mannen achter Mossel & Gin, een seafoodrestaurant in Amsterdam, zijn die de hit van komende zomer hebben ontwikkeld.

Dient het alleen voor op je frietjes? Neen hoor! Je kan er gerust ook je salade mee pimpen, je hamburger op smaak brengen,… en ga zo maar door. En we hebben goed nieuws…een kater zal je er niet van overhouden. Het bevat slechts 2% alcohol.

Waar je deze heerlijke mayo kan bestellen vind je HIER.

You May Also Like

Whatmatters Boystrip-tip: Mountainbiken in eigen land!

En welle weg…. De grote vakantie is aangebroken en dat wil traditioneel zeggen dat ...

Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast ...

Wijntips van de redactie

Bij whatmatters drinken graag een glaasje en wel meer dan 1 ook. Van een ...

Hosting door Fraai