Voor €75pp per nacht logeer jij met 8 vrienden in deze waanzinnige crib op Ibiza

Zotter moet het niet worden

Fans van Ibiza? Dat zijn we al langer. Een jaarlijks tripje naar het party-eiland op de Balearen neem je ons niet af. Een beetje ontspannen, genieten, vitamine D opslaan, een feestje meepikken in de vetste clubs, genieten van de geweldige natuur, liggen op de meest idyllische stranden en cocktails nippen op de tofste beachbars,…beter kunnen we Ibiza niet omschrijven. En wat als we je zeggen dat dit niet zot veel hoeft te kosten? Kijk dan maar eens mee naar wat wij vandaag voor jou in petto hebben.

Voor zo’n 75 euro per nacht per persoon logeer jij en je maten (of vriendinnen) in deze heerlijke crib op Ibiza. Deze villa is gelegen in San Jose, het zuid-westen van het eiland. Daar kan je genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Mythische stranden als Cala Bassa, Cala Compte (sunsets zijn nooit mooier dan op Sunset Ashram) en Cala Tarida (tot voor kort het toneel van het restaurant en beachclub XaXa van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau) liggen slechts op een kwartiertje afstand.

De villa met een oppervlakte van 400 vierkante meter heeft, uiteraard, een zwembad, vier grote slaapkamers inclusief badkamer, jacuzzi en omdat het broeiend heet kan zijn op Ibiza, ook 14 airco’s. Ook aan de veiligheid is gedacht want een alarm inclusief camera’s houden de boel mooi in de gaten. Of dat laatste een voor- of nadeel is, laten we in het midden.

Meer info en boeken doe je HIER.

Bron: Man-Man

You May Also Like

4 Belgische café's die bij de beste ter wereld horen!

Waar tot voor enkele jaren de bar niet fancy genoeg kon zijn, zijn we ...

Teaser Foutste Festival Ever! This was Whatmatters @Kamping Kitsch Club XXL!

15.000 gekke feestvierders grasduinden afgelopen dagen door hun kleerkast op zoek naar de foutste outfit, ...

Hosting door Fraai