Vergeet lopen, ga racen op het water!

De zomer komt eraan en wat is er dan heerlijker dan cruisen op het water? Met de Nikola Wav Electric maak je in de toekomst snelheid op het water op een ecologisch verantwoorde manier. Draai de gas dus met een bewust geweten open.

Als op een motorfiets

De ergonomie van deze gepimpte jetski is gebaseerd op deze van een motorfiets en geeft je onmiddellijk het gevoel van snelheid. Bovendien heb je zo een stuk meer controle over het toestel. Omdat deze jetski elektrisch aangedreven wordt vertrek je als een speer en zit je onmiddellijk op kruissnelheid. Even wennen, maar als je het onder de knie hebt een waar genot.

Het dashboard bestaat uit een 4K-scherm, er is ledverlichting en cruise controle. Dit is zonder twijfel de jetski van de toekomst. Tegen 2020 zou dit model op de markt moeten verschijnen en prijzen zijn nog niet gecommuniceerd. Wil je zeker zijn van één van de eerste exemplaren, reserveren is al mogelijk.


Met deze jetski is Nikola alvast niet aan zijn proefstuk toe. Deze fabrikant lanceerde al eerder revolutionaire concepten.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Retro gamen met de Playstation®classic

Je wordt ouder papa. Gelukkig beseffen wij dat alvast van onszelf en hoeven onze ...

Whatmatters op Lifestyle-pad: Bowers & Wilkins

Hey Jens, goesting in een tripje met Bowers & Wilkins? Mijn aandacht was direct ...

Met deze speedboat vlieg je over het water

Neem het gerust letterlijk… Een speedboat dat als het ware zweeft over het water? ...

Hosting door Fraai