Velvet Peck, nieuwe hotspot in Brussel

Vaag doet Woody Woodpecker bij ons nog wel een belletje rinkelen, maar dat de Peck group in Brussel met Peck 20, Peck 47, WoodPecker en StreetPecker in Brussel een heel aantal leuke zaken heeft, dat was ons onbekend. Meer nog recent gingen ook de deuren van VELVET PECK open. Het perfecte plekje in Brussel om de hele dag van geweldige koffie en/of een overheerlijke brunch te genieten.

All day food 

Waarom je je beentjes onder tafel schuift bij Velvet Peck? Wel, omdat er enkel met kwaliteitsproducten wordt gewerkt, die stuk voor stuk huisgemaakt zijn. Dit in een authentiek kader en gepresenteerd op originele bordjes. De koffie die er gemalen en geserveerd wordt bestaat uit de beste bonen die in Colombia te vinden zijn. Een barista zorgt ter plekke voor de finishing touch.

Ben je een langslaper of kamp je geregeld met een kater? Bij Velvet Peck kun je terecht voor een all day breakfast, brunch en lunch menu. Met prijzen die variëren tussen de 7 en de 15 euro hoef je je over je financiële slagkracht ook al geen zorgen te maken.

De Velvet Peck vind je op de Brandhoutkaai 27 in Brussel en is 7 dagen op 7 open van 9u tot 18u.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De wereld door je slokdarm

We kenden al X factor, xxx films en nu ook X-gin, bij Whatmatters zijn ...

Zeeuws 'Inter Scaldes' is Nederlands beste restaurant

De Nederlandse tegenhanger van Peter Goossens’ Hof van Cleve scoort eveneens 19,5/20 in Gault & ...

Een appeltje voor de dorst

Bij whatmatters streven we naar een gezonde levensstijl, wat ons niet altijd lukt, de ...

Hosting door Fraai