Vans komt met sneaker voor echte Harry Potter-fans

Een partijtje zwerkbal op Vans?

We moeten eerlijk bekennen, we worden niet wild van Harry Potter. Toch willen we de fans niet teleurstellen en zelfs unieke dingen aanreiken. Zo is er bekend gemaakt dat er een Harry Potter-collectie van Vans wordt gelanceerd. Zweinstein-sneakers…iemand?

Op eerste zicht lijkt de collectie Vans x Harry Potter uit vier paar sneakers te bestaan, onderverdeeld in de kleuren van de vier afdelingen op de toverschool Zweinstein, namelijk, en dat moesten we even googlen, Gryffindor (Griffoendor), Ravenclaw (Ravenklauw), Hufflepuff (Huffelpuf) en Slytherin (Zwadderich).

Een stiekeme fan fluistert ons in het oor dat Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel allemaal bij de afdeling Gryffindor zaten. Waarschijnlijk zal de best-seller dan ook uit de collectie komen, oftewel de goud-rood gestreepte Sk8-Hi zijn, met het Gryffindor-wapen op de zijkant en een zwart suede voorkant van de schoen.

Wil je toch niet mainstream zijn, kies je best voor de Huffelpuff Slip-On, een heerlijke zwarte instapper met op de neus de das uit het wapen van Hufflepuff. De elastieken van de instappers zijn subtiel zwart-geel gestreept of je gaat eens neuzen bij de Vans voor slechteriken.

Slytherin, Zwadderich voor zij die enkel de boeken in het Nederlands hebben gelezen, komt met de Slytherin Era. Deze sneakers hebben een zwart slangenleren patroon in combinatie met de afdelingskleuren groen en zilver. Tot slot zijn er ook nog de Vans Authentic van Ravenclaw, met een geblokt patroon in de afdelingskleuren blauw en brons.

Wanneer je als een echte Harry Potter door het leven wandelt, is nog niet bekend maar je kan HIER  alvast terecht voor meer informatie!

Vans, ‘Carpe Retractum’*

*Met deze spreuk kan men zichzelf naar voorwerpen toetrekken

 

You May Also Like

Wij gingen ‘Ghost Bingewatchen’ met Tinne Oltmans (Interview)

Tinne Oltmans…een knappe jongedame van 26 die vooral bekend werd als actrice in de ...

Shop het ethische de la COMMUNE

Een ethische mannenmerk? Nee, veel zijn er niet. We gaan het dan ook maar ...

Zandstappers voor de zomer!

Bij Whatmatters zijn we meer voor de zon dan voor de sneeuw. Nee, ons ...

Hosting door Fraai