“Undercover 2” én “kraantjeswater”. Tom Waes onthult alles!

Wat een held!

Seizoen één op één van de serie Undercover is afgelopen en sinds begin mei kan je deze ook nog eens herbekijken op Netflix. De serie gaat over een koppel undercoveragenten die in opdracht van de Nederlandse overheid wilt infiltreren in het criminelen circuit van Ferry Bouwman. Hij wordt gezien als één van de grootste XTC producenten ter wereld.

De Vlaams-Nederlandse productie oogst heel veel lof, op een paar zure Hollandse reacties die moeite hadden met de Vlaamse taal, na. Soit, bij La Casa de Papel hoorden we ze niet, bizar. Gewoon teletekst 888 en gaan met die banaan. Voor al de rest is er goed nieuws: de Undercover productie is alweer bezig met de opnames voor seizoen twee.

Vanaf twee april zijn de nieuwe opnames van start gegaan. Dit wordt bevestigd door hoofdrolspeler, die we trouwens als eens mochten interviewen, Tom Waes, ook wel bekend als Bob of Peter in de serie. Hij plaatste een foto op Instagram waarop te zien is dat zowel hij, als hoofdrolspeler Anna Drijver terugkeren in het tweede seizoen van Undercover.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Waes (@tomwaes) op

De serie wordt ben 2020 verwacht op de Vlaamse televisie én uiteraard ook op Netflix. Tot zover het nieuws over Undercover.

In de rand werd bekend waarom onze grote held Tom Waes, zo een sterke beer is. Hij drinkt kraantjeswater. Meer nog, hij raadt iedereen aan het te doen. Het is niet alleen erg goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. En meer nog…

Per kraanwaterselfie op sociale media met de #ikdrinkkraanwater, schenkt AquaFlanders € 1 aan Join For Water.” Wie doet er mee?

You May Also Like

Beleef World War II in een Mustang

Uiteraard kan je je tijdens een lange vlucht wentelen in de luxe van First ...

Aladdin wordt de volgende ‘Live action Disney-film’ die jij wil zien

Disney is mee… Niets mis met je beste klassiekers in een nieuw jasje te ...

Whatmatters liet zich verrassen door SRPRS.ME

Aangezien we al eerder schreven over het srprs.me ga ik jullie de uitleg van ...

Hosting door Fraai