Uitgeblust seksleven? Ga op reis!

Een instant boost voor jouw seksleven…

Wordt er thuis veel minder de horizontale Tango gedanst dan vroeger? Is het lepeltje vervangen door ieder een kant van het bed? Gooit de kat, hond of Netflix meer dan je lief is roet in het eten? Dan wordt het tijd om een reisje te boeken en elkaar terug te herontdekken.

En voor je denkt…de mannen van Whatmatters azen op een reisje met hun lief/vrouw… het is we degelijk onderbouwd aan de hand van een onderzoek. In dat onderzoek, uitgevoerd door ‘Hotel Planner’s’ en met de toepasselijke naam  “Summer Vacation Habbits”  geeft 34 procent van de ondervraagden aan betere seks te ervaren op vakantie. Ook gaf 58 procent van de ondervraagden ook toe om puur op vakantie te gaan om te relaxen. En dat is natuurlijk geen verrassing. Relax leven levert in alle omstandigheden dan ook meer ruimte tot goede seks.

Ademen

En je kan iets verder gaan. Door tijdens de seks te letten op je ademhaling ga je ook beter presteren maar door rustig in en uit te ademen krijg je een relaxer gevoel en vergroot je de kans op een beter orgasme. Volgens de experte brengt het jouw zenuwstelsel tot rust zodat je erotische stimulatie je ejaculatie en orgasme triggert. Dat weten we bij deze dan ook weeral.

Maar even terug tot die vakantie. Tijdens een vakantie moet je ook creatiever zijn. Je bent niet gebonden aan een werkplek, aan uren en die tijd in combinatie met spontaniteit geeft een extra boost. Voeg daar dan nog die mooie hotelkamers, geblindeerde ramen, die verkwikkende buitendouche, dat verlaten meertje en we hoeven er geen tekeningetje bij te maken, wel?

Nog een extra prikkel is de kleding. Mensen kleden zich beter op vakantie en in veel gevallen, zeker voor zij die naar de zon gaan, zie je je partner vaak in badkleding. Je knappe vrouw of vriendin in een heerlijke bikini of badpak zien, is vaak genoeg om kapitein éénoog daarbeneden al even (figuurlijk) wakker te schudden.

Soit, wie heeft er nood aan een vakantie?

Bron: Men’s Health
Credits: Pixabay

You May Also Like

Volgens jouw sterrenbeeld is dit jouw ideale seksplek!

Kijk…een horoscoop waar we wel iets aan hebben… Astrologie…we zijn er geen fan van. ...

Raak je lief nooit nog kwijt in bed dankzij deze lichtgevende lingerie

Licht uit tijdens de seks? Licht aan of uit? De Australische ontwerper Jan Hawley ...

Eroticabeurs Mechelen geeft exclusieve en stoute reis naar Las Vegas cadeau!

What Happens in Vegas…komt op film! Dit jaar pakt de Eroticabeurs in Mechelen (19-20 ...

Hosting door Fraai