Topless Jennifer Aniston laat zien dat 50 het nieuwe 30 is

Daar willen we nog altijd wel ‘Friends’ mee zijn…

En voor zij die wel eens op een ‘oude vélo’ willen rijden, ook gewoon ‘Friends with benefits’. Hoewel, oude vélo? Als je ziet hoe Jennifer Aniston er op de gezegende leeftijd van 50 nog knap, sexy, charmant en krokant uitziet, weet dat 50 hier het nieuwe 30 is. Alsof de tijd al 20 jaar is blijven stilstaan.

Getuige hiervan, de rekels van Harper’s Bazar, die in hun editie juni/juli deze knappe actrice gewoon topless op de cover zal zetten. De eerste beelden hiervan zijn alvast subtiel gelekt op Instagram. Over lekken gesproken…bij het zien loopt ook onze mond vol water.

“Onze lichamen zijn prachtig. We moeten ons lichaam vieren en het is belangrijk er tevreden mee te zijn, ongeacht je leeftijd. Er zou geen schaamte of ongemak moeten bestaan rond je lichaam”, tekende ‘ons Rachel’ nog op. Amen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) op

You May Also Like

Een date met GoT-superster Emilia Clarke? Hét kan!

Geen aprilgrap Fans van Game of Thrones en meer bepaald de immer populaire Emilia ...

Whatmatters backstage bij Victoria's Secret Fashion Show 2017: De eerste beelden! (inclusief valpartij)

Op de echte (gemonteerde) uitzending moeten we nog wachten tot 28 november maar de ...

Nadal de Vries maakt jouw maandag erg warm

Hartverwarmend Terwijl storm Dennis door het land raasde gingen wij op zoek naar wat ...

Hosting door Fraai