Spotgoedkoop die waterproof sneakers van VIA

Natuurlijk kun je aardig wat roebels neertellen voor de nieuwe Yeezy sneakers, maar er zijn ook alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld de VIA kopen, met als bijkomend voordeel dat deze hippe sneaker ook nog eens volledig waterproof is.

Eco-friendly sneakers

Momenteel kun je deze sneakers bestellen via Kickstarter. Ze zijn perfect geschikt voor de avonturier die al eens een plasje moet overwinnen. De sneakers zijn eco-friendly, 100% waterproof en gemaakt van gerecycleerd plastic.

Wat deze sneakers moeten kosten? Knijp even in je wang. Amper 99 dollar! Wil je een unieke sneaker en eens weg van de traditionele merken? Aan deze sneakers kun je je alvast geen buil vallen, dat is duidelijk.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Buffel gin: "To good to be a secret."

Dat de Whatmatters redacteur die dit stukje typt in zijn jeugdjaren een veelbelovend voetballertje ...

5 paradijselijke 'overwater bungalows'

Bon, het koude weer in België zijn we nu wel beu en één zonovergoten ...

Hosting door Fraai