Snik! Knapperd Julie Van den Steen stopt met radio!

Julie? Met wie moeten wij nu vrolijk wakker worden? 

Onze favoriete radiostem Julie Van den Steen (26) kondigde zonet in de Ochtendshow op MNM aan dat ze stopt met radio. Zo was ze vijf jaar lang de sidekick van vrolijke spring-in-‘t-veld Peter Van de Veire. Geheel onverwacht kwam de aankondiging niet want gisterenavond plaatste Julie op Instagram een foto van het MNM-team met daaronder het bericht dat ze zenuwachtig was voor een grote aankondiging.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen (@julievandensteen) op

Zonet bleek dan dat de knappe blondine na bijna vijf jaar stopt met de Peter Van de Veire Ochtendshow. ‘Dit is de laatste keer dat ik te horen zal zijn als dj op MNM’, vertelde ze met tranen in de ogen. Ze gaat eerst genieten van de rust en zal zich nadien storten op nieuwe uitdagingen. Welke deze dan zijn, zullen we nog moeten zien te ontfrutselen.

Voor de fans van het vrolijke ochtendprogramma is er wel goed nieuws. Na de zomer gaat het ook gewoon door. Vermoedelijk zal Peter op zoek gaan naar een nieuwe sidekick.

‘Ik zie jullie allemaal zo graag en zal jullie zo hard missen’, liet ze aan de luisteraar én haar ‘mediapapa’ Peter weten. Awel… wij ook! Al zijn we er 100% zeker van dat we van Julie in de toekomst nog heel veel gaan horen in medialandschap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen (@julievandensteen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen (@julievandensteen) op

Cover: Instagram

 

You May Also Like

Adriana Lima fleurt Paasmaandag op met hete video

Pasen en chocolade eieren…onherroepelijk zijn ze met elkaar verbonden. Hoewel de Paashaas ons niet ...

Hoe lang blijf jij trouw op Temptation Island? Doe hier de test!

Fout of niet, wij zitten elke donderdag voor de buis voor een relaxed avondje ...

Hosting door Fraai