Sneakers van appel-leer

Een appeltje lekker, leder fijn, maar de combinatie? De ecologisch verantwoorde sneakers van Komrads spelen het klaar. Dit Belgische label brengt de meest duurzame sneaker ooit op de markt. De sneaker zit er niet alleen goed uit, deze bestaat uit 100% gerecycleerde en natuurlijke materialen, doe ons maar alle kleurtjes.

Met de Komrads World collectie moet je niet nadenken over je ecologische voetafdruk en wordt er een nieuwe standaard binnen de sneakermarkt gezet.

De buitenzool van deze sneaker werd gemaakt uit oude autobanden, terwijl de bovenkant uit appel-leer bestaat. Door fermentatie van de appelschil is dit mogelijk. Ook de binnenzool is bekleed met hetzelfde materiaal.

De sneakers bestaan uit Europese materialen en worden in Portugal geproduceerd. De sneakers werden ontworpen door ‘Studio van A’ en zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. Bestellen kan op het crowdfundingplatform Ulule waar je momenteel amper 79 euro voor een paar betaalt.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Hier is hij dan: De iPhone 11 (Pro Max)

Wat heeft Apple het laatste jaar allemaal stiekem geproduceerd? Hier het antwoord… en omdat ...

Foto's just around the corner

Mijn zoon kan het eigenlijk niet beter samenvatten. ‘Je hebt kunst en je hebt ...

Hosting door Fraai