‘Roest’ laat je ochtend starten met een heerlijk kopje stevige koffie

Een kopje koffie drink je in stijl, punt. Loos dus eindelijke die Senseo of oploskoffie, ga voor echte bonen en haal deze ROEST in huis. Dit toestel zal zowel de groene rekel als de hippe vogel weten te bekoren en past in zowat elke keuken.

Sterk staaltje design

Dit prijswinnende toestel laat je toe zelf de instellingen aan te passen naargelang je smaak. Ok, er kruipt wat tijd in, maar het perfecte kopje koffie is dat waar, toch? Slimme software, sensoren en zelfs een wifiverbinding zorgen ervoor dat je het perfecte kopje kunt zetten. Heb je geen zin in al dat gepruts, dan kun je ROEST ook gewoon zijn gang laten gaan. Alsnog geniet je van een heerlijk brouwsel.

Waar andere malers een geluid van jewelste maken, valt dit bij dit toestel reuze mee. Het hout en metaal geven het toestel een stoere, natuurlijke uitstraling, ideaal voor een industriële setting.

Je kunt het toestel reserveren op de website en je telt er € 5.500, excl. btw voor neer. Niet goedkoop, maar wel heerlijke ochtenden …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Retro gamen met de Playstation®classic

Je wordt ouder papa. Gelukkig beseffen wij dat alvast van onszelf en hoeven onze ...

WTF? Een lamp die billenkoek verdient!

Wanneer humor en design zijn weg vindt naar de huiskamers, krijg je soms waanzinnig ...

Waarom je je iPhone goed moet beschermen?

Je smartphone kost vaak een fortuin. Zeker nu de festivals eraan komen, je telefoon ...

Hosting door Fraai