Review l Bamboo boxershort

Eerlijk, tot op de dag van vandaag blijft de boxershort een onderbelicht item op de Whatmatters redactie. Aan onze broeken spenderen we een fortuin, het hemdje moet goed zitten, maar onze boxershorts? Die krijgen we onder de kerstboom. Tijd om daar in veranderingen in te brengen en de Bamboo Basics boxershort eens op draagcomfort te testen.

Duurzaamheid en draagcomfort

Het team achter Bamboo Basics zetten sterk in op duurzaamheid en geloven in de weldaad van bamboe, ook voor de onderste regionen. Naast boxershorts maken ze ook t-shirts vervaardigd uit bamboe en daar hebben ze enkele redenen voor. Bamboe voelt zijdezacht aan en heeft antibacteriële eigenschappen. Zo geniet je een hele dag van een fris gevoel. Verder is bamboe een natuurlijk materiaal, waardoor de ecologische voetafdruk beperkt wordt. Hecht je aan duurzaamheid, dan is dit een verstandige keuze.

Getest en goedgekeurd

Nu willen we bovenstaande allemaal best geloven, maar hoe zit die boxershort nu eigenlijk? Wel, uitstekend, dank u! Gedurende de korte periode dat we deze boxershorts dragen zijn we er uiterst tevreden van. De boxershorts van Bamboo voelen net een tikkeltje zachter aan en zitten simpelweg goed. Hoeveel wasbeurten ze het volhouden, dat hebben we nog niet kunnen testen, maar het materiaal lijkt alvast bestand tegen aardig wat rondjes.

Best betaalbaar

Voor de prijs moet je het alvast niet laten. Je kunt de bamboe boxershorts makkelijk online bestellen en voor 3 stuks tel je € 29,95 neer. Misschien net wat duurder dan je lelijke exemplaren van de Zeeman of H&M, maar daar krijg je dan ook wel wat voor. 2 t-shirts heb je trouwens voor dezelfde prijs. Ideaal voor de zomer die er zit aan te komen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

2 lollige labels die een glimlach veroorzaken

Ja, ook wij bij Whatmatters hebben een t-shirtlijn, maar dat wil niet zeggen dat ...

Wereldkampioen F1 lanceert zijn TommyXLewis Hilfiger-collectie in De Bijenkorf

Daar willen we zeker bij zijn!  Helaas zijn de plaatsen beperkt en nodigt De ...

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Hosting door Fraai