Relaxen in a NUTCHEL

Nee, om even te relaxen hoef je echt niet naar Bali te trekken, het kan ook korter bij huis. Bij onze vrienden in Limburg bijvoorbeeld. Daar vind je immers Nutchel. Wil je eens glampen in eigen land, dan is dit de perfecte bestemming.

Glampen in Limburg

In het domein Het Warredal vind je 29 cabines die veel weg hebben van een luxueuze boomhut. Hier logeer je midden in de natuur, zonder dat je ook maar een sikkepit aan comfort moet inboeten. Ideaal om even tot rust te komen na weer een hectische week op de redactie. De houten cabines zijn voorzien van een bed, een keuken en een badkamer. Olielampen, kaarsen en een houten kachel maken het charmante plaatje compleet.

Bij Nutchel beseffen ze het belang van de natuur en zetten ze dan ook in op recycleren.

Mag er toch net iets leven in de brouwerij voor jou? Trek dan naar de ‘Cosy Tipi’, de centrale ontmoetingsplaats. Ontmoet anderen, eet een snackje, speel een spelletje of houd een zomerse BBQ. Op het domein zelf vind je ook nog een avonturenpark en een paardencentrum. Misschien iets om met de kids te doen?

We gaven je trouwens ook al eerder een bijzonder glamping adresje mee!

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

ThermoBall Eco: lichtgewicht jassen gemaakt van plastic flessen

De nieuwe ThermoBall Eco jas van The North Face is gemaakt van oude plastic ...

Mooi en betaalbaar…wij shopten ons een volledig zomerse outfit bij Esprit

Of we onszelf influenceer mogen noemen? Tgoh niet echt. Aangezien we ooit wel gestart ...

Wintersporten als een baas! Luxe penthouse kost je slechts 83€ per nacht!

Tenminste als je nog 5 vrienden (of misschien wel beter, vriendinnen) zoekt die willen ...

Hosting door Fraai