Pop-up Ruinart champagne hotel: wij kunnen!

Lust jij wel een glaasje kwalitatieve champagne, heb je een citytrip naar Londen in het vooruitzicht? Combineer beide! Het champagnemerk Ruinart pakt immers uit met een pop-up hotel dat in het teken staat van de overheerlijke bubbel. Let wel, slechts 20 personen kunnen deze experience meepikken.

Slechts 10 nachten open

Het bijzondere aan dit pop-up hotel? Wel het zal slechts 10 nachten open zijn en maar één kamer tellen. Wil je samen met je vriendin, vrouw of bijslaapje een nachtje meemaken, dan is snelheid geboden. Je vindt het tijdelijke hotel midden in Nothing Hill, de bruisende wijk die je misschien wel uit de gelijknamige film met Julia Roberts kent.

Hotel 1729, het oprichtingsjaar van Ruinart, opent de deuren op 4 juli om 10 dagen later ze weer te sluiten. De ruimte zal teruggrijpen naar de rijke geschiedenis van dit prestigieuze champagnemerk, dat overigens het eerste champagnehuis ter wereld was.

Een nachtje slapen inclusief transfers, diner, ontbijt en een selectie Ruinart Cuvées voor 2 komt je op £ 1.200 te staan. Wil je nog 6 vrienden uitnodigen voor het diner, reken dan nog op £ 160 per persoon extra. Toch gokken we dat je beter niet te lang wacht, want deze kamers zijn zo de deur uit.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Daar zijn ze weer: de sokken met eindejaar!

Omdat we toch volop in de periode van eindejaarsgeschenken zitten en sokken met stip ...

Hoe zou het zijn met Ché-model Shari Piessens?

Terwijl onze vaders en grootvaders opgroeiden met bladen als Playboy (voor de interviews) groeiden ...

Waarom is Kendall Jenner ’s werelds best betaald fotomodel? Daarom!

Netjes uit de voetsporen van halfzusje Kim en Kylie… Hoeven we de Kardashians-Clan nog ...

Hosting door Fraai