Pitt, DiCaprio en Tarantino’s ‘Once Upon A Time in Hollywood’ trailer moet je zien

Dé film van 2019…punt ander lijn!

Vergeet alles wat we dit jaar hebben geschreven over films die je moet zien… na het zien van Quinten Tarantino’s negende film ‘Once Upon A Time in Hollywood’ op de première in Cannes kunnen we nu al zeggen dat dit dé film van 2019 wordt!

Het verhaal gaat over Charles Manson, de sekteleider van de Manson Family en een groep die wide orgiën vol lsd niet schuwde. Back to nature was het motto in de grimmige zomer van 1969 daar in Los Angeles. Sekteleider Charles Manson zorgt voor een donkere wolk boven de stad nadat zijn volgers een moord plegen op een zwangere actrice, Saron Tate, de vrouw van Roman Polanski. In die nacht en de dag daarop vielen er in totaal acht doden. De sekteleden schreven met bloed op de muur en probeerden zo een rassenoorlog te ontketenen. Een bloederig tafereel waar Quentin Tarantino wel raad mee weet, maar Once Upon a Time in Hollywood is veel meer dan dat.

Het is zowaar de eerste keer dat Pitt en DiCaprio samen in een film spelen, en het moet gezegd zijn, de vonken spatter ervan af! Sommige filmrecensenten spreken over een nooit geziene acteerprestatie van beide heren en daarbij loven ze ook Margot Robbie (Sharon Tate), die we nog kennen uit The Wolf Of Wallstreet, om haar fantastische acteerprestatie. De aanwezigheid van Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Tim Roth, Al Pacino, Kurt Russel, Luke Perry, Damian Lewis en andere grote namen dragen daarnaast allemaal bij aan een ongekende cast.

Hier alvast dé eerste echte trailer!

You May Also Like

Hier is de trailer van ‘Green Book’, dé film die de Oscars domineerde

Never underestimate the underdog! Zondagnacht werden voor de 91e keer de Oscars uitgereikt, oftewel ...

Urbanus: De Vuilnisheld – WIN TICKETS

Ondergetekende had op een gegeven moment alle strips van Urbanus. Ook de zoon is ...

Home Alone…30 jaar later!

Pure nostalgie in een nieuw jasje… Ook genoten van Home Alone gisteren? Het is ...

Hosting door Fraai