Peperdure Wilson speaker goed voor 610.000 euro

Op zoek naar een speaker en mag het wat kosten? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen naar de nieuwe Wilson WAMM Master. Deze speaker kost een dikke 610.000 euro en zou de duurste speaker ter wereld kunnen zijn. Daarmee kun je pas uitpakken in je woonkamer.

Festivalgevoel bij je thuis

Onopvallend kun je deze klepper niet noemen, want de speaker is ruim twee meter hoog en brengt het festivalgevoel bij jou thuis. Zelfs de diepte is met 1 meter impressionant. Woon je in een klein appartementje, dan is deze kolos misschien toch niet zo een goed idee. Met woofers van respectievelijk 10,5” en 12,5” zit je goed en ook de midrange drivers en tweeters hebben hun eigen module gekregen.

De speaker is vervaardigd uit aluminium die ook in vliegtuigen wordt verwerkt. Maar is het ook de duurste? Volgens de collega’s van Gewoonvoorhem alvast niet. De duurste speaker zou de Hart Audio D&W Aural Pleasure zijn in het goud. Deze speakers zouden op dik 4,2 miljoen euro komen. Dan is het exemplaar van Wilson nog een koopje. Doe ons er maar 6!

 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Gouden tips voor het gebruik van je drone

Akkoord in je smartphone zit een camera, maar pas echt leuk wordt het met ...

Back to the Future met dit eigentijds, sportief, Zwitsers & retro klokje

KLOK-01…met een knipoog naar de 70-er jaren… KLOK-01 neemt je mee terug naar de ...

Apple verraadt per ongeluk (lees als: expres) nieuwste iPhone X (Plus)

Een knap staaltje marketing… De grootste en beste ooit…uiteraard zal deze iPhone komende september ...

Hosting door Fraai