Paesano is klaar om Antwerpen te veroveren

Het bekende Italiaanse restaurant ‘Brusketta’ is een begrip in Antwerpen. Dit restaurant krijgt er nu een zusje bij. Met Paesano opent er immers een nieuwe vestiging op ‘t Eilandje. In het pand van de bekende discotheek The Villa kun je nu ook verfijnd tafelen. Smakelijk!

Een relaxte sfeer en de traditionele authentieke Italiaanse keuken, dat is wat je hier mag verwachten. Na 6 jaar ervaring te hebben opgedaan in Brusketta is uitbaatster Valentina er helemaal klaar voor. Samen met Vincent Van Trier, die ook The Villa aanstuurt is ze er rotsvast van overtuigd ook van deze zaak een succes te maken.

Een leuk weetje, Valentina was in 2015 nog finaliste voor Miss België, dus de bediening is niet enkel in bekwame, maar ook in ravissante handen. Het restaurant is open van dinsdag tot zaterdag. Op vrijdag en zaterdag kun je na de maaltijd de calorieën onmiddellijk verbranden op de dansvloer van The Villa.

Lunchen en dineren: beide zijn mogelijk. Probeer zeker de Pasta Vongole of Spaghetti Meatballs eens. Verwacht je aan een strak interieur, met een vleugje kunst. Eten doe je immers ook met de ogen. Geregeld zullen ook gast-dj’s hun opwachting maken. Sfeer gegarandeerd dus. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Weekendtip: Opening Bar SOMMAR Antwerpen

Wij gaan alvast eens piepen tijdens de officiële pre-launch morgen!  Een nieuwe zomer staat ...

Whatmatters ging shoppen bij Mainline Menswear

Webshops zijn er in alle mogelijke maten en vormen. Gelukkig maar, zo heb je ...

Belgisch outdoor design: Moróro

Nee, een grote tuin is voor mijn beperkt budget niet weggelegd, maar een fijn ...

Hosting door Fraai