Overnachten in deze Princess Grace Suite in Monaco kost je een rib uit het lijf

Of zeg maar gewoon heel je lijf…

Monaco, een plaats waar we wel eens geregeld verblijven en waar het fijn vertoeven is. Het prinsdom, aka belastingparadijs, is dan ook zowat dé plaats in Europa waar de jetset en superrijken spontaan en zonder zorgen over straat kuieren, hun meest exclusieve wagen voor het casino parkeren of je rustig een espresso in de jachthaven ziet nuttigen. Wij hebben onze vaste plek in Hotel Columbus, clean en betaalbaar. De echte rijken daarentegen, die gaan naar Hôtel de Paris en boeken de Princess Grace Suite, voor zo’n slordige 30.000 euro per nacht.

Deze suite is dan ook het pareltje van het prinsdom. Met een oppervlakte van 900 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen en een vintage uitstraling met inspiratie uit het 20-jarig huwelijksfeest van de prinses, die ze namelijk gevierd heeft in het hotel zelf, voel je je als gast in deze suite dan ook een echte koning. Je hoeft maar met je ogen te knipperen en de butlers bedienen je op je wenken.

Oh ja, let wel op bij het boeken en vermijd het weekend van 25 mei. Dan is uitslapen is er niet bij en scheuren de F1-bolides je om de oren. Tenzij je natuurlijk fan bent van het meest exclusieve event dat Monaco jaarlijks organiseert.

Een kamer boeken doe je HIER.

Bron: PureLuxe

You May Also Like

Het paradepaardje van Dubai

Natuurlijk zitten ze in Dubai niet verlegen om wat luxe, stunts en geld, en ...

3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de ...

Dit zijn de 10 duurst geveilde horloges van afgelopen jaar

Een stevig prijskaartje rond de pols… Deze zeldzame en knappe ‘timepieces’ waren afgelopen jaar ...

Hosting door Fraai