Opmerkelijk! BMW-rijders dragen het liefst sexy ondergoed… of gewoon geen!

Wie van je vrienden rijdt er met een BMW? 

Een Volvo en een BMW…dat staat er in de garage van onze redactie. We waren dan ook wel heel erg benieuwd naar het onzinnig onderzoek waar geplast werd naar het ondergoed van chauffeurs van bepaalde merken. En vergis u niet… het bleef niet tot alleen de vrouwelijke chauffeurs.

We wisten al dat de gemiddelde BMW-rijder de optie pinkers niet op de bestelbon plaatst, ze het minst geliefd zijn bij de dames, Audi-rijders daarentegen het meest geliefd zijn en dat vrouwen Volkswagen-bezitters het domst vinden. Tijd om de broeken te laten zakken en naast de Porsche-rijders die de kleinste klepel hebben hangen te kijken wie het meest sexy ondergoed draagt.

En wat is het resultaat van het onderzoek gevoerd door de Britten van Carmony? Dat 27 procent van alle vrouwelijke BMW-rijders sexy lingerie dragen en meer nog, 5 procent van de mannen die BMW rijden dragen een string. U hoort het goed…één op de twintig mannen met een BMW draagt graag een string. Meer nog, 8 procent van de mannen die met een BMW rijden draagt helemaal geen ondergoed.

We bekennen…na het sporten gaan we wel eens vaker los de broek in. Wie kent er een BMW-rijder die dit zeker moet lezen?

 

You May Also Like

Patsergedrag: Brabus Black Ops 800 & Shadow 800

Pimp my G63 AMG Wie Bottrop zegt, zegt dikwijls Warner Bros Movie Park. Maar ...

BAM! Elon Musk is het filerijden beu en lost het zo op!

‘BAM’! We konden niet beter beginnen. De rekels achter ‘BAM’ hebben jaren nodig om ...

Na Aston Martin komt ook Alfa Romeo terug naar de F1

Afgelopen weekend werd een streep getrokken onder het Formule 1 seizoen 2017. Niemand minder ...

Hosting door Fraai