Opmerkelijk! BMW-rijders dragen het liefst sexy ondergoed… of gewoon geen!

Wie van je vrienden rijdt er met een BMW? 

Een Volvo en een BMW…dat staat er in de garage van onze redactie. We waren dan ook wel heel erg benieuwd naar het onzinnig onderzoek waar geplast werd naar het ondergoed van chauffeurs van bepaalde merken. En vergis u niet… het bleef niet tot alleen de vrouwelijke chauffeurs.

We wisten al dat de gemiddelde BMW-rijder de optie pinkers niet op de bestelbon plaatst, ze het minst geliefd zijn bij de dames, Audi-rijders daarentegen het meest geliefd zijn en dat vrouwen Volkswagen-bezitters het domst vinden. Tijd om de broeken te laten zakken en naast de Porsche-rijders die de kleinste klepel hebben hangen te kijken wie het meest sexy ondergoed draagt.

En wat is het resultaat van het onderzoek gevoerd door de Britten van Carmony? Dat 27 procent van alle vrouwelijke BMW-rijders sexy lingerie dragen en meer nog, 5 procent van de mannen die BMW rijden dragen een string. U hoort het goed…één op de twintig mannen met een BMW draagt graag een string. Meer nog, 8 procent van de mannen die met een BMW rijden draagt helemaal geen ondergoed.

We bekennen…na het sporten gaan we wel eens vaker los de broek in. Wie kent er een BMW-rijder die dit zeker moet lezen?

 

You May Also Like

Een klein stadsmonstertje op wielen

Heb je al een fancy wagen waar je je meer dan eens mee vastrijdt ...

Whatmatters Roadtest: Fiat 124 Spider (automaat)

Nog geen twee weken nadat we de (Fiat) Abarth 595 Pista eens goed aan de ...

Koning auto heeft eindelijk een SUV: de Rolls-Royce Cullinan

De eerste exemplaren mochten we al aanschouwen in het mondaine Monaco.   De eerste foto’s ...

Hosting door Fraai