Op zoek naar de perfecte oortjes,

Natuurlijk kun je voor de standaard oortjes gaan die je bij je smartphone krijgt, maar soms mag het wat meer zijn, toch? Wel dan zijn de nieuwe (draadloze) oortjes van Bang & Olufsen een veilige keuze. Ze komen met twee nieuwe modellen op de markt die perfect passen bij een actieve lifestyle. Wat voor jou?

De Beoplay E8 Motion en Beoplay E6 Motion zijn perfect geschikt om mee te gaan joggen of je aan een stevige workout te wagen.

De E6 Motion beschikt over een nieuw waterdicht rubberen koord en een perfecte fit. De E8 koop je dan weer met witte lederen/aluminium case die je oortjes draadloos kan opladen en dragen. De oortjes zijn ook perfect water- en zweetbestendig, zodat ze je perfecte metgezel zijn bij het sporten. Het enige minpuntje is misschien dat de batterij maar 4 uur meegaat, vooraleer er opnieuw opgeladen dient te worden. Hopelijk train je niet voor de marathon!

Vanaf een goede 300 euro zijn de E6 Motion oortjes van jou, terwijl de E8 Motion zo’n 50 euro duurder is.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

GoPro Hero 6 heeft zijn naam niet gestolen

Nope, we gaan jullie niet lastigvallen met de technologische uiteenzetting over de nieuwe GoPro ...

Nike streeft verder naar de ultieme pasvorm

Na een poging of 3 zullen we heus wel eens een bal in de ...

De droom voor iedereen die klaar is met een stoffig toetsenbord

Vergeet de etensresten van je voorganger! Dé oplossing is gevonden! Veel mensen hebben een ...

Hosting door Fraai