Oost- en West Vlaanderen maken zich klaar voor EOTS Voetbal-awards

Het voetbalseizoen eindigen in stijl!

Ons seizoen, of is het carrière, zit er al een week op. Een rake overhoekse kopbal van uw hoofdredacteur volstond niet om nog een eindronde uit de brand te slepen en zo eindigde het seizoen met een Flierefluiter in plaats van de gehoopte champagne. Dat neemt niet weg, we wel een voetbalfeestje willen meemaken. Of twee…want EOTS, ” End of the Season ”, een exclusief evenement om het einde van het voetbalseizoen in stijl af te sluiten dat voetballers van de lagere klassen in de kijker plaatst breidt uit.

EOTS groeit jaar na jaar. Zo is er na 3 geslaagde edities voorgaande jaren uiteraard ook een 4de editie in West-Vlaanderen die zal doorgaan op 5 mei 2019 in Place2Party te Torhout. Maar er is meer. Door het grote succes in West-Vlaanderen breiden ze nu ook uit naar Oost-Vlaanderen waar de allereerste editie zal plaatsvinden op 12 mei 2019 in Club Exo te Sint-Niklaas.

Op beide locaties zullen de deuren opengaan vanaf 20u en om 21u gaat de award uitreiking van start. Naast de awards voor de beste voetballers, zal er ook de mooiste ‘voetbalvrouw’ van de voetballers gekozen worden en wordt er onder de aanwezigen een Ferrari-ritje van 4u verloot.

Soit, voetbal, mooie vrouwen, een feestje, wat bekende mensen en blitse bolides… waar moeten we zijn voor tickets? Juist…HIER.

Meer info vind je ook op Facebook en Instagram!

You May Also Like

Een lege winkel om te shoppen?

‘Een lege winkel zijn jullie nu helemaal op jullie kop gevallen bij Whatmatters’, we ...

Weekendtip: The Villa on the (Lago) beach!

Een kleine feestneus en zondag nog een plannen? Blokkeer die dag dan maar, want ...

Deze video laat zien waarom wij volgend jaar naar Burning Man moeten!

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… We lieten jullie afgelopen week al zien ...

Hosting door Fraai