Nood aan vakantie? Spring eens op de tequila-trein!

Af en toe moet je er eens tussenuit. Wel, wij hebben een geweldige vakantie voor jou! Zet koers naar Mexico, spring op de all you can drink tequila-trein en beleef de reis van je leven. Terwijl jij geniet van de tequila rolt het prachtige landschap aan je voorbij, zolang je helder kan kijken natuurlijk …

Spring op de tequila-trein

De Tequila Herradura Express vertrekt in Guadalajara en brengt je naar Amatitan, de geboorteplaats van tequila. Al sinds 1997 kun je deze trip ondernemen en je reist luxueus en comfortabel. Het eindpunt van je reis Casa Herradura produceert sinds 1870 de beste tequila ter wereld, dus je kunt je slechtere eindbestemmingen inbeelden. Uiteraard kun je deze legendarische plek een bezoekje brengen.

De trein ademt de sfeer uit van de grote dagen. Zachte lederen stoelen waarin het heerlijk wegzakken is, veel hout, prachtig uitgedoste obers en mixologen die je de perfecte tequila cocktails serveren. Eten, drinken en zelfs een dansje doen, alles is mogelijk op deze trein.

Interesse? Elke zaterdag kun je deze trein nemen en een ticketje komt op $ 136 in First Class. Boeken kan hier!

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een degustiefje? Bello Limoncello!

Een geslaagd etentje afsluiten, daar hoort limoncello bij, toch? Nu kan je zelf wel ...

Samen naar de Pop-Up met Miette Dierckx

Voor de snoodaards die je niet kennen van televisie of uit de media Miette, ...

(Ver)koop last-minute je reis!

Heb je al ooit een vakantie moeten annuleren? En natuurlijk had je net dan ...

Hosting door Fraai