Nood aan vakantie? Spring eens op de tequila-trein!

Af en toe moet je er eens tussenuit. Wel, wij hebben een geweldige vakantie voor jou! Zet koers naar Mexico, spring op de all you can drink tequila-trein en beleef de reis van je leven. Terwijl jij geniet van de tequila rolt het prachtige landschap aan je voorbij, zolang je helder kan kijken natuurlijk …

Spring op de tequila-trein

De Tequila Herradura Express vertrekt in Guadalajara en brengt je naar Amatitan, de geboorteplaats van tequila. Al sinds 1997 kun je deze trip ondernemen en je reist luxueus en comfortabel. Het eindpunt van je reis Casa Herradura produceert sinds 1870 de beste tequila ter wereld, dus je kunt je slechtere eindbestemmingen inbeelden. Uiteraard kun je deze legendarische plek een bezoekje brengen.

De trein ademt de sfeer uit van de grote dagen. Zachte lederen stoelen waarin het heerlijk wegzakken is, veel hout, prachtig uitgedoste obers en mixologen die je de perfecte tequila cocktails serveren. Eten, drinken en zelfs een dansje doen, alles is mogelijk op deze trein.

Interesse? Elke zaterdag kun je deze trein nemen en een ticketje komt op $ 136 in First Class. Boeken kan hier!

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Exclusief horlogemerk IWC Schaffhausen opent whiskybar!

Wat zeggen ze wel eens? Alle goede dingen bestaan uit drie? Wel, wat als ...

Wintersporten als een baas! Luxe penthouse kost je slechts 83€ per nacht!

Tenminste als je nog 5 vrienden (of misschien wel beter, vriendinnen) zoekt die willen ...

budget-holiday

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge

HET moment van het jaar is wederom aangebroken. De periode waar iedere werkende (en ...

Hosting door Fraai