Nieuwe elektrische automodellen in 2019

Eindelijk is het dan zover!” Lang heeft het geduurd voordat de grootste automerken overstag zijn. Eindelijk leggen grote automerken nu ook de focus op elektrische auto’s. Dat werd tijd ook! De meest veelbelovende elektrische auto’s hier in een toplijst.

“1. Tesla Model 3”

Dit model is bij veel Tesla-liefhebbers een droomauto. Een droomauto die voor veel mensen betaalbaar is. Deze is namelijk erg voordelig en goed. De actieradius zal op zo’n 530 kilometer liggen. Dit maakt de Tesla Model 3 tot één van de goedkoopste elektrische auto’s per kilometer. Vanaf €41.500 zal de Tesla Model 3 te koop zijn. Volgens topman Elon Musk zullen er nog veel prijsverlagingen in de toekomst zullen volgen. Deze elektrische auto van Tesla is, mooi, betrouwbaar en voordelig.

“2. Volkswagen I.D.”

Volkswagen is een slecht daglicht komen te staan na het grote dieselschandaal. De autofabrikant heeft toegezegd 70 miljard uit te trekken voor de overgang naar elektrisch rijden. De verwachting is dat in de toekomst nog enkel elektrische auto’s worden gemaakt. Eind 2019 komt de eerste elektrische hatchback uit. Deze nieuwe Volkswagen zal de naam NEO met zich meebrengen. Volgens Volkswagen wordt deze auto zeker 6.000 euro goedkoper dan de Tesla 3. Niet voor niks staat deze elektrische dan ook hoog in deze toplijst. Deze belooft een echte topper te worden!

“3. Mercedes EQC”

Dit is een elektrische SUV waarmee een afstand van 500 kilometer rijden mogelijk is. Deze zeer sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 5 seconden. Razendsnel dus! Veel autoliefhebbers zijn onder de indruk van deze nieuwe elektrische SUV.

“4. Porsche Taycan”

Porsche kan natuurlijk niet achterblijven. De autofabrikant is al langer bezig met het ontwikkelen van elektrische auto’s. De Porsche Taycan is een volledig elektrische auto die razend snel moet worden. Deze elektrische kan worden opgeladen in een kwartier tijd. De actieradius ligt rond de 500 kilometer afstand.

“5. Hyundai Kona”

Dit zal een relatief kleine elektrische auto zijn met een batterij van 39 kilowatt. Deze degelijke SUV krijgt een batterij voor een actieradius tot 400 kilometer bij ideale omstandigheden. De prijs zal rond de €40.000,- liggen. Niet goedkoop voor een Hyundai zou je zeggen!

Tips om de beste autoverzekering te vinden voor je elektrische auto

Tip 1: Let altijd goed op de voorwaarden van een bepaalde verzekering. Is er bijvoorbeeld een minimale looptijd bij dit bedrijf? Daarnaast is het ook belangrijk om goed te letten op de andere voorwaarden zoals de prijs die jij betaalt, en wat voor services jij hiervoor terug krijgt. Op het moment dat jij hier mee akkoord gaat, dan gaat de nieuwe autoverzekering in.

Tip 2: Vergelijk niet alleen op basis van de prijs, maar ook op basis van de kwaliteit. De goedkoopste autoverzekering komt natuurlijk bovenaan te staan tijdens het vergelijken. Let hierbij ook op de kwaliteit van dit bedrijf. Zo kun je op de website beoordelingen van andere gebruikers vinden. Daarnaast is er ook een algemeen cijfer die dit bedrijf krijgt. Vergelijk deze cijfers eens met elkaar en kies voor het goedkoopste en betrouwbaarste bedrijf bij een autoverzekering afsluiten.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Kind bestuurt Ferrari 488 Spider op Nederlandse snelweg

Jong geleerd is… Oud gedaan? Ook wij hebben als kleine jongen ooit leren rijden ...

Vliegen we binnenkort met een elektrische Rolls?

Ja, als het van Rolls Royce afhangt… Het leven van vervoersmiddelen op fossiele brandstoffen ...

Monaco: 1km/u te snel? Dat is dan 100€ boete!

Dus zo komt er geld in het laatje bij het bekendste belastingparadijs! Gelukkig gold dit ...

Hosting door Fraai