Naar knappe blondine Viktoria Fischer willen wij wel hengelen

Het hoeft niet altijd een volière vol vogels te zijn…

Met al dat knap geweld dat er dagelijks op onze redactie rondfladdert, is het soms gewoon een volière. Eén probleem, wij kunnen zelf niet vliegen. Wat heb je dan aan tientallen knappe vogels als je zelf niet kan rondfladderen. Hoogtijd dus om op onze iets oudere dag de hengel, haak en pier boven te halen en eens goed te gaan vissen in onze visvijver.

En als er een visje is die we letterlijk én figuurlijk aan onze haak willen zien hangen, is het de Duitse Viktoria Fischer wel. Deze 25-jarige Duitse is nog niet zo bekend maar ga er maar vanop aan dat dit niet lang zal duren voor ze de poort van het ‘Insta-Famous’-rijk zal openbreken. Oordeel gerust zelf.


 

You May Also Like

Mooi Manusje-van-alles, Kelly Huysmans

Het gebeurt bij Whatmatters niet zoveel dat wij omver geblazen worden. Vandaag was het ...

Hier is de volledige en overheerlijke Victoria’s Secret Fashion Show (video)

Beter kunnen we de kerstvakantie niet inzetten… “The artists. The wings. The everything. Relive ...

Thé Dansant met knapperd Demi Willemsen

Thé Dansant…neen, we zijn niet afgesproken op een schrale studentenfuif! TD betekent ook een danspartij ...

Hosting door Fraai