Naar knappe blondine Viktoria Fischer willen wij wel hengelen

Het hoeft niet altijd een volière vol vogels te zijn…

Met al dat knap geweld dat er dagelijks op onze redactie rondfladdert, is het soms gewoon een volière. Eén probleem, wij kunnen zelf niet vliegen. Wat heb je dan aan tientallen knappe vogels als je zelf niet kan rondfladderen. Hoogtijd dus om op onze iets oudere dag de hengel, haak en pier boven te halen en eens goed te gaan vissen in onze visvijver.

En als er een visje is die we letterlijk én figuurlijk aan onze haak willen zien hangen, is het de Duitse Viktoria Fischer wel. Deze 25-jarige Duitse is nog niet zo bekend maar ga er maar vanop aan dat dit niet lang zal duren voor ze de poort van het ‘Insta-Famous’-rijk zal openbreken. Oordeel gerust zelf.


 

You May Also Like

Heel kort bij Kyla Amy Close

Tegenwoordig kan het niet plat genoeg zijn. Dan bedoelen we uiteraard niet de borsten, ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Rani Van den Acker

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Knapper en ondernemender dan Axelle Dekegel wordt het niet!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste barvrouw van het land? Axelle ...

Hosting door Fraai