Mooiste wielerbabe ter wereld is terug vrijgezel

Daar willen we wel een demarrage voor plaatsen…

Vraag aan elke man wie vervolgens Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix heeft gewonnen, en het duurt een paar seconden voor je een (mogelijk) juist antwoord krijgt. Vraag echter wie de mooiste wielerbaan ter wereld is en geloof ons, sneller dan het licht volgt het antwoord…Puck Moonen.

Wel, voor zij die graag eens een hoger verzetje willen trappen met deze dame is er goed nieuws. Ze is terug vrijgezel. Ze heeft haar ondertussen (ex-)lover, wielerprof en twee keer wereldkampioen veldrijden Eli Iserbyt volledig uit het wiel gefietst.

Of ze nu ons land terug inruilt voor haar geboorteland Nederland is niet geweten. Maar dat ze daar met dit nieuws hoge ogen gaat gooien in de FHM500, oftewel de mooiste meiden uit Nederland en wedstrijd die momenteel op volle toeren draait, is een feit. Iedereen spreekt erover!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

 

Credits: Instagram

You May Also Like

Veelzijdig knap: Nina Almo

MUA, Model en Fashion blogger in één! Bij Whatmatters hebben we het wel voor ...

Mooi deernes in Vintage Defender maken het vandaag toch een beetje zomer

Wij stonden vanochtend op, scheurden de maand juni van onze kalender en keken verontrustend ...

Marisa Papen steekt naakt de draak met Saint-Tropez (NSFW)

 Je deteste… Geen bling-bling voor Marisa Papen. Hoewel de mondaine havenstad aan de Franse ...

Hosting door Fraai