Mooiste wielerbabe ter wereld is terug vrijgezel

Daar willen we wel een demarrage voor plaatsen…

Vraag aan elke man wie vervolgens Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix heeft gewonnen, en het duurt een paar seconden voor je een (mogelijk) juist antwoord krijgt. Vraag echter wie de mooiste wielerbaan ter wereld is en geloof ons, sneller dan het licht volgt het antwoord…Puck Moonen.

Wel, voor zij die graag eens een hoger verzetje willen trappen met deze dame is er goed nieuws. Ze is terug vrijgezel. Ze heeft haar ondertussen (ex-)lover, wielerprof en twee keer wereldkampioen veldrijden Eli Iserbyt volledig uit het wiel gefietst.

Of ze nu ons land terug inruilt voor haar geboorteland Nederland is niet geweten. Maar dat ze daar met dit nieuws hoge ogen gaat gooien in de FHM500, oftewel de mooiste meiden uit Nederland en wedstrijd die momenteel op volle toeren draait, is een feit. Iedereen spreekt erover!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

 

Credits: Instagram

You May Also Like

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Melissa Engels

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Jennifer Aniston veilt naaktfoto voor het goede doel

Of hoe COVID-19 niet altijd slecht hoeft te zijn… Toegegeven, we kijken uit naar ...

Onze allereerste Miss Whatmatters heeft nog niks van haar pluimen verloren

Integendeel!  Sinds Laura Oliveira Granja drie jaar geleden met ons allereerste kroontje, dat van ...

Hosting door Fraai