Mooiste wielerbabe ter wereld is terug vrijgezel

Daar willen we wel een demarrage voor plaatsen…

Vraag aan elke man wie vervolgens Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix heeft gewonnen, en het duurt een paar seconden voor je een (mogelijk) juist antwoord krijgt. Vraag echter wie de mooiste wielerbaan ter wereld is en geloof ons, sneller dan het licht volgt het antwoord…Puck Moonen.

Wel, voor zij die graag eens een hoger verzetje willen trappen met deze dame is er goed nieuws. Ze is terug vrijgezel. Ze heeft haar ondertussen (ex-)lover, wielerprof en twee keer wereldkampioen veldrijden Eli Iserbyt volledig uit het wiel gefietst.

Of ze nu ons land terug inruilt voor haar geboorteland Nederland is niet geweten. Maar dat ze daar met dit nieuws hoge ogen gaat gooien in de FHM500, oftewel de mooiste meiden uit Nederland en wedstrijd die momenteel op volle toeren draait, is een feit. Iedereen spreekt erover!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

 

Credits: Instagram

tcoc

You May Also Like

Ontmoet Travers Beynon, de Playboy waar zelfs Hugh Hefner iets van had kunnen leren!

Na deze voorstelling gaan ongetwijfeld alle feministen de barricade op, worden allerhande hashtags de ...

Gigi Hadid onder vuur na samenwerking met McDonalds

Niet alleen de Notre Dame in Parijs ligt onder vuur… Ook het wereldberoemd topmodel ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram deel V: Marissa Galle

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai