Mikky Kiemeney, WAG en rots achter Ajax-vedette Frenkie de Jong

Een WAG op Champions League-niveau

Hebben jullie ook zo genoten van de halve finale tussen Liverpool FC en FC Barcelona? Wie zijn geld op de uitschakeling van Messi & Co door Divock Origi & Co hadden gezet, kunnen het ongetwijfeld vandaag een pak rustiger aan doen. Maar we zijn nog niet bekomen van een geweldig avondje ‘Anflield’ of vanavond staat er opnieuw een clash in de Champions League op ons te wachten. Ajax Amsterdam – Tottenham Hotspurs. Weten we straks met zekerheid of er een Belg de Champions League zal winnen? Dan moeten Jan Vertonghen en ‘Mega’ Toby Alderweireld voorbij Frenkie de Jong en de zijnen. En Frenkie, die ondertussen een contract bij FC Barcelona op zak heeft, wordt gesteund door een wel heel knappe WAG, Mikky Kiemeney.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Mikky, in een niet zo ver verleden nog een topper in het hockey, is opgegroeid in een PSV-nest. Atypisch voor een WAG, staat ze als jeugdliefde al heel lang aan de zijde van Frenkie. Ze heeft als het ware hetzelfde parcours afgelegd als haar Frenkie en dat maakt het naar eigen zeggen waardevoller en sterker.

Aan de rekels van FHM liet ze optekenen dat ze nog niet veel veranderd zijn ten opzichte van vroeger. “In huis zijn we twee kleine kinderen die samenwonen die echt niet alles onder controle hebben. We hebben een grote wasstapel en we beslissen om zes uur ’s avonds een keer wat we gaan eten. Buiten de deur doen we wel wat volwassener.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Toch was niet alles rozengeur en maneschijn. “M’n hockeyteam kreeg lucht van mijn relatie met Frenkie en ze moesten heel hard lachen. “Ik werd uitgelachen omdat hij Frenkie heet. Daarna schaamde ik me ook als mensen vroegen naar zijn naam. Het is toch ook best een gekke naam? Nu reageren ze wel anders en word ik niet meer uitgelachen, haha.”

Of ze al weet wat ze in Barcelona gaat doen? Wel, het eerste halfjaar zal ze fungeren als tourgids voor familie en vrienden die langskomen. Verder hoopt ze met haar ondertussen wel erg groot bereik op sociale media wat leuke samenwerkingen te kunnen scoren en een eigen bedrijfje op te richten.

Over scoren gesproken…haar pronostiek voor vanavond is 2-1 in het voordeel van de Amsterdammers. Wij zijn alvast benieuwd of Toby en Jan dit zomaar zullen laten passeren. Tenzij ze afgeleid worden door deze knappe dame natuurlijk…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

 

 

You May Also Like

Knapperd MATTN lanceert nieuwe track & videoclip

Ook wij dromen al terug van een festivalzomer… Waar de hemelsluizen in ons Belgenlandje de ...

Pamela Anderson gaat nog eens naakt!

Noem hét sekssymbool van de jaren ’90 en er rolt maar één naam over ...

Candice Swanepoel gaat vreemd! (Foto's)

Maar dat mag je niet te letterlijk nemen… Candice Swanepoel is een 29-jarig Zuid-Afrikaans ...

Hosting door Fraai