Met de motor door de lucht!

Ben je op zoek naar een nieuw gadget om je te verplaatsen? Dan moet je Jetpack Aviation Speeder van de start-up Jetpack Aviation misschien maar in overweging nemen. Je kan momenteel al een pre-order plaatsen voor deze vliegende motor met 4 turbojet motoren.

Met de Speeder haal je vlotjes 240 km/uur en vlieg je op 6 km hoogte. Wel uitkijken voor ganzen en dalende Boeings dus! Neem voor de zekerheid ook maar een parachute mee, je weet nooit wat er kan gebeuren.

Afhankelijk van je lichaamsgewicht kan je tot zo’n 20 minuten blijven vliegen. Zowel benzine als kerosine zou het toestel in de lucht houden. Het verbruik zou wel bijzonder hoog liggen,dus een goed gevulde portefeuille is wenselijk.

Het spreekt voor zich dat hier om een Limited Edition gaat. Betaal je nu 10k, dan moet je bij levering nog slechts 370k ophoesten. Ook het Amerikaanse leger zou er gebruik van gaan maken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Review: LG Oled E8 55", het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Whatmaters on Boat-Tour: Met Motorola op jacht Evanna

Whatmatters Late Night… Noem de bekendste boot van Vlaanderen en waar tot een paar ...

Het speeltje aan de costa's deze zomer…Flyride-jetski

Het moet ongeveer een drietal zomers geleden zijn als aan dikke badsteden aan de ...

Hosting door Fraai