Met de motor door de lucht!

Ben je op zoek naar een nieuw gadget om je te verplaatsen? Dan moet je Jetpack Aviation Speeder van de start-up Jetpack Aviation misschien maar in overweging nemen. Je kan momenteel al een pre-order plaatsen voor deze vliegende motor met 4 turbojet motoren.

Met de Speeder haal je vlotjes 240 km/uur en vlieg je op 6 km hoogte. Wel uitkijken voor ganzen en dalende Boeings dus! Neem voor de zekerheid ook maar een parachute mee, je weet nooit wat er kan gebeuren.

Afhankelijk van je lichaamsgewicht kan je tot zo’n 20 minuten blijven vliegen. Zowel benzine als kerosine zou het toestel in de lucht houden. Het verbruik zou wel bijzonder hoog liggen,dus een goed gevulde portefeuille is wenselijk.

Het spreekt voor zich dat hier om een Limited Edition gaat. Betaal je nu 10k, dan moet je bij levering nog slechts 370k ophoesten. Ook het Amerikaanse leger zou er gebruik van gaan maken.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een vet GoPro-jaar in één nog vettere video!

Onze Mister C. gespot? We moeten het nog eens bekijken maar de waaghals op ...

De iMac Pro kost je een kleine auto

Heb je geld teveel en ben je nog op zoek naar een ultiem kerstcadeau ...

Peperdure Wilson speaker goed voor 610.000 euro

Op zoek naar een speaker en mag het wat kosten? Dan moet je zeker ...

Hosting door Fraai