Marley leeft voort op je oren!

De legendarische Bob Marley moeten we je hopelijk niet meer voorstellen, toch? Maar wist je dat zijn familie met de House of Marley ook een duurzame headphone op de markt brengt? De Exodus is een draadloze over-ear-hoofdtelefoon gefabriceerd van gecertificeerd hout, natuurlijk leder en recyclebaar aluminium. Het geluid? Uitstekend, dank u!

Goed voor moeder aarde

De Exodus heeft een indrukwekkende batterijduur van 30 uur, laad binnen de 2 uur op en is makkelijk in gebruik. Door de Bluetooth LE-technologie is hij makkelijk te verbinden en verbruikt hij minder. De luxe oorkussens behouden hun vorm, je plooit de headphone makkelijk op en je vindt de bedieningsknoppen op de schelp. Ook handsfree bellen is uiteraard mogelijk.

Waarom je deze hoofdtelefoon nog moet kopen? Wel voor elk verkocht exemplaar wordt er een boom geplant. Je vindt deze headphone bij alle grote online stores en de adviesprijs bedraagt 189,90 euro. De mooie opbergtas is inbegrepen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

GoPro Hero 6 heeft zijn naam niet gestolen

Nope, we gaan jullie niet lastigvallen met de technologische uiteenzetting over de nieuwe GoPro ...

Een goudmijn (?) vol bitcoins? Zo haal je ze op!

Ok, als er 1 ding is waar we tot op de dag van vandaag ...

Zelfs bij Harley Davidson zijn er geen zekerheden meer …

Kijk, er zijn geen zekerheden meer in het leven, dat staat vast. Als zelfs ...

Hosting door Fraai