Marley leeft voort op je oren!

De legendarische Bob Marley moeten we je hopelijk niet meer voorstellen, toch? Maar wist je dat zijn familie met de House of Marley ook een duurzame headphone op de markt brengt? De Exodus is een draadloze over-ear-hoofdtelefoon gefabriceerd van gecertificeerd hout, natuurlijk leder en recyclebaar aluminium. Het geluid? Uitstekend, dank u!

Goed voor moeder aarde

De Exodus heeft een indrukwekkende batterijduur van 30 uur, laad binnen de 2 uur op en is makkelijk in gebruik. Door de Bluetooth LE-technologie is hij makkelijk te verbinden en verbruikt hij minder. De luxe oorkussens behouden hun vorm, je plooit de headphone makkelijk op en je vindt de bedieningsknoppen op de schelp. Ook handsfree bellen is uiteraard mogelijk.

Waarom je deze hoofdtelefoon nog moet kopen? Wel voor elk verkocht exemplaar wordt er een boom geplant. Je vindt deze headphone bij alle grote online stores en de adviesprijs bedraagt 189,90 euro. De mooie opbergtas is inbegrepen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

McLaren meets OnePlus: OnePlus 6T McLaren Edition

Zonder iPhone tel je niet mee, Samsung rules en Huawei mag je dan wel ...

Huawei dist Apple op geniale wijze

De ‘vijand’ pakken op zijn zwakke plaats… We moeten het aangeven, humor en een ...

Motorola lanceert Edge+ met 108MP camera

En dat is nog lang niet alles… “Say goodbye to the same old, and ...

Hosting door Fraai