Knapperd Roos Vandekerckhove geeft goede raad aan jonge meisjes die borstimplantaten overwegen

“Weet wat je in je lichaam steekt” 

De knappe blogster en echtgenote van de ‘Lau’ heeft spijt. Spijt dat ze zo’n tien jaar geleden haar ‘kleine’ A-cup inruilde voor een steviger exemplaar. Ze voelde zich ongelukkig, niet vrouwelijk en deze gevoelens zetten de deur naar de plastisch chirurg wagenwijd open. Tot nu.

“De laatste twee jaar begon ik me erg ongelukkig te voelen over mijn implantaten”, vertelde de knappe blondine die haar implantaten wil laten verwijderen in een video en ze duidt twee redenen aan.  “De belangrijkste reden is een gezondheidsprobleem met de implantaten die ik op dit moment heb. Ik heb gestructureerde implantaten. Ik heb enkele studies gelezen die bewijzen dat je een hoger risico loopt op borstkanker met deze implantaten en dat maakt me uiteraard erg bang.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

“Een andere reden is omdat ik het gevoel heb dat ze niet meer bij mijn lichaam passen…ik sport veel meer dan toen ik jonger was, en ze zien er gewoon onnatuurlijk uit. Daarnaast heb ik soms problemen om in kleren te passen.”

Hoewel ze heel graag ‘siliconenloos’ door het leven wil gaan, zal ze haar grote exemplaren moeten laten vervangen door kleinere, minder risicovolle exemplaren omdat naar eigen zeggen de huid is uitgerekt door haar huidige implantaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

De ‘Lau’ zelf maakt er geen problemen van. Zoals het een goede echtgenoot betaamt, is voor hem haar geluk en gezondheid het belangrijkste. En zeg nu zelf…A, B, C of D…Roos blijft een pareltje.

Voor jonge meisjes die een nieuwe voorgevel overwegen heeft Roos een duidelijke boodschap. “Ik had gewild dat ik tien jaar geleden beseft had dat ik ze niet nodig had en dat ik dit nooit gedaan had. Doe vooral waar je gelukkig van wordt maar kijk ook maar eens naar mij. Ik ben bijna 36 en ik heb er spijt van…en misschien wel hét belangrijkste…weet wat je in je lichaam steekt.’”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Kéty Szakács

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Wie treedt er in de voetsporen ...

Not only god is a DJ

Bij Whatmatters staan we geregeld vol bewondering en we geven toe, soms met wat ...

Alleen maar liefde voor Mery Hagit Saki van Fake Love Swimwear

We trokken onze ogen effe open toen we ongeveer een dikke week geleden door ...

Hosting door Fraai