Knapperd Roos Vandekerckhove geeft goede raad aan jonge meisjes die borstimplantaten overwegen

“Weet wat je in je lichaam steekt” 

De knappe blogster en echtgenote van de ‘Lau’ heeft spijt. Spijt dat ze zo’n tien jaar geleden haar ‘kleine’ A-cup inruilde voor een steviger exemplaar. Ze voelde zich ongelukkig, niet vrouwelijk en deze gevoelens zetten de deur naar de plastisch chirurg wagenwijd open. Tot nu.

“De laatste twee jaar begon ik me erg ongelukkig te voelen over mijn implantaten”, vertelde de knappe blondine die haar implantaten wil laten verwijderen in een video en ze duidt twee redenen aan.  “De belangrijkste reden is een gezondheidsprobleem met de implantaten die ik op dit moment heb. Ik heb gestructureerde implantaten. Ik heb enkele studies gelezen die bewijzen dat je een hoger risico loopt op borstkanker met deze implantaten en dat maakt me uiteraard erg bang.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

“Een andere reden is omdat ik het gevoel heb dat ze niet meer bij mijn lichaam passen…ik sport veel meer dan toen ik jonger was, en ze zien er gewoon onnatuurlijk uit. Daarnaast heb ik soms problemen om in kleren te passen.”

Hoewel ze heel graag ‘siliconenloos’ door het leven wil gaan, zal ze haar grote exemplaren moeten laten vervangen door kleinere, minder risicovolle exemplaren omdat naar eigen zeggen de huid is uitgerekt door haar huidige implantaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

De ‘Lau’ zelf maakt er geen problemen van. Zoals het een goede echtgenoot betaamt, is voor hem haar geluk en gezondheid het belangrijkste. En zeg nu zelf…A, B, C of D…Roos blijft een pareltje.

Voor jonge meisjes die een nieuwe voorgevel overwegen heeft Roos een duidelijke boodschap. “Ik had gewild dat ik tien jaar geleden beseft had dat ik ze niet nodig had en dat ik dit nooit gedaan had. Doe vooral waar je gelukkig van wordt maar kijk ook maar eens naar mij. Ik ben bijna 36 en ik heb er spijt van…en misschien wel hét belangrijkste…weet wat je in je lichaam steekt.’”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Zuiderse knapperd Shallie Abbiusi geniet van het leven (Interview)

Noem één gelaatsuitdrukking die mensen sowieso mooier maakt en een lach is het enige juiste ...

Alexis Ren laat zien hoe zij tot 's werelds mooiste kontje komt!

Whatmatters: “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste kontje van het land?” ...

Een vluggertje met knapperd Kim

En neem de titel niet te letterlijk… “Wees niet te braaf! Een vrouw houdt ...

Hosting door Fraai