Helemaal klaar voor dat oorlogje op kantoor

Soms moet je als man het kind in je loslaten! En hoe doe je dat beter dan met een Nerf guns? Als je dan toch besluit spelletjes te spelen, dan doe je het maar beter in stijl en dat kan met deze pareltjes.

Customized pareltjes

JL Custom Creations heeft de standaard geweren eens stevig onder handen genomen en er juweeltjes van gemaakt. Dit bedrijf uit Singapore tovert speelgoed om in prachtige guns die je amper van echt onderscheid. Wel mee opletten dus! Een kleine tip, de meeste guns zijn gelukkig nog te herkennen aan hun oranje loop. Kwestie van als kleine zelfstandige niet onmiddellijk je kassa af te geven …

Zowel moderne als meer traditionele modellen zijn verkrijgbaar voor jouw potje oorlog op kantoor. Een fancy Winchester of een moderne SMG, jullie beslissen.

Niet alleen uiterlijk worden de Nerf guns onder handen genomen, ze worden ook een stuk krachtiger en accurater gemaakt. Vanaf 129 euro scoor jij al een fake gun op maat. Laat dat kantooroorlogje maar beginnen!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

SMEG 'Swarovski Gold' is de eyecatcher in jouw keuken of woonkamer

SMEG, wij zijn al jaren fan. Ondergetekende heeft zelf een blinkend zwarte SMEG-koelkast gewoon in ...

Ga eens op STEP

Wild is mijn zoon van steppen, hij zou het ding overal mee naartoe nemen. ...

2 spelletjes voor koude winteravonden…

Geen fluit te doen of nood aan wat ontspanning? Speel eens een spel! Wij ...

Hosting door Fraai