Helemaal klaar voor dat oorlogje op kantoor

Soms moet je als man het kind in je loslaten! En hoe doe je dat beter dan met een Nerf guns? Als je dan toch besluit spelletjes te spelen, dan doe je het maar beter in stijl en dat kan met deze pareltjes.

Customized pareltjes

JL Custom Creations heeft de standaard geweren eens stevig onder handen genomen en er juweeltjes van gemaakt. Dit bedrijf uit Singapore tovert speelgoed om in prachtige guns die je amper van echt onderscheid. Wel mee opletten dus! Een kleine tip, de meeste guns zijn gelukkig nog te herkennen aan hun oranje loop. Kwestie van als kleine zelfstandige niet onmiddellijk je kassa af te geven …

Zowel moderne als meer traditionele modellen zijn verkrijgbaar voor jouw potje oorlog op kantoor. Een fancy Winchester of een moderne SMG, jullie beslissen.

Niet alleen uiterlijk worden de Nerf guns onder handen genomen, ze worden ook een stuk krachtiger en accurater gemaakt. Vanaf 129 euro scoor jij al een fake gun op maat. Laat dat kantooroorlogje maar beginnen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Datingapp WING laat je vrienden je koppelen!

Datingapps, wij mannen én vrouwen natuurlijk schijnen en maar niet genoeg van te krijgen, ...

Instant foto's printen met de Fujifilm Instax Square SQ10

Uiteraard heb je in je smartphone een puike camera zitten, maar soms wil je ...

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky’s!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Hosting door Fraai