Haal de racepiloot in je boven!

Druk jij al eens graag op het gaspedaal, maar besef je dat je dat in ons kikkerlandje een fortuin kan kosten? Dan moet je misschien de race-simulator va CXC Simulations aanschaffen. Veel dichter bij the real thing ga je niet komen. Je ervaart de G-krachten, voelt elke put in de weg en wanneer een concurrent je even raakt, voel je ook daar de impact van.

Bijna the real thing

De CXC Motion PRO II Simulator is een sterk staaltje techniek en ziet er ontzettend gelikt uit. Wat je ook in je wagen doet, je zetel beweegt mee. Tel daar nog een groot scherm en levensechte geluiden bij op en je waant je in een echte race. Dit ding hoort thuis in je mancave!

Natuurlijk is er ook virtual reality geïntegreerd met een Oculus Rift Set. Je kunt zowat met elke auto racen en er zitten ontelbare circuits vanuit de hele wereld in de simulator. Echte racepiloten gebruike deze simulator om zich voor te bereiden.

De simulator is niet voor iedereen weggelegd, want er hangt een prijskaartje van 52.000 dollar aan vast. Daarvoor krijg je wel een persoonlijke support assistant die je vanop afstand helpt moest er zich een probleem voordoen. Ze beloven ook geregelde updates met nieuwe tracks en wagens.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Review: LG Oled E8 55", het cinemagevoel thuis!

Dat wordt afkicken… Zijn er minder leuke dingen aan het bloggen, testen van auto’s ...

Met de motor door de lucht!

Ben je op zoek naar een nieuw gadget om je te verplaatsen? Dan moet ...

Sinds wanneer kan je editen terwijl je filmt? Met deze app kan het NU!

Ben je die editor die elk filmpje zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan hebben we ...

Hosting door Fraai