GamerDating…omdat ook gamers een gelijkgestemde ziel willen

Playen voor players…

Letterlijk dan…

Op elk potje past een dekseltje. En om potjes dekseltjes te helpen vinden en omgekeerd, zijn er datingsites op het internet die sommige dekselse dekseltjes of potjes wat moeten aanvuren. Die datingsites hebben meer en meer succes, vooral dan de sites die niches opzoeken.

Wie zegt er dat gamers nooit aan een lief geraken? Voor deze gelijkgestemde zielen is er nu ‘GamerDating’, een community van volwassen gamers die op zoek zijn naar de ware liefde. Playen voor Players dus…

Hoe? Door een profiel in te vullen op GamerDating en zo op zoek te gaan, op basis van interesses (lees als welke games?) naar jouw perfect match. Of hoe ze het bij GamerDating omschrijven… ‘Gamers deserve happiness, the quest for love is always the longest, but the sweetest victory of all‘.

En dat is niet alles…nieuwe inschrijvingen maken gelijk kans op een giveaway van maar liefst $50,000 aan gaming goodies!

Wie van je game-vrienden kan nog wel een lief gebruiken?

Cover: Pinterest

You May Also Like

Retro! De nieuwe (?) Nintendo Classic Mini: NES

Waar is de tijd dat we moesten kiezen tussen een Sega en een Nintendo ...

10 dingen die je wél tegen een naakte vrouw mag zeggen…

Scoren in bed… Voor zij die een ravissante naakte schoonheid een mooi compliment willen ...

Zo lang duurt het voordat jullie in het huwelijksbootje stappen

Laat die bruidsklokken maar luiden… Je hebt er die blind trouwen, je hebt er ...

Hosting door Fraai