Eerste beelden nieuwe Land Rover Defender gelost

De opvolging voor het icoon staat klaar…

Helemaal krijgen we de nieuwe purist niet te zien. Zo zijn de eerste officiële Defenders die we te zien krijgen nog opgesmukt met een camouflage-wrap. het zal dus nog even wachten worden tot ergens later op het jaar waar we de Land Rover Defender die in 2020 in de showroom moet staan in zijn volle glorie mogen betasten, besnuffelen en bekijken.

Hoewel er lang geruchten waren dat de Defender uitgestorven was, komt er alsnog een extra kindje in de 70-jarig oude stamboom van de terreinvreter. Rawdon Glover, algemeen directeur bij Jaguar Land Rover UK, vertelde het volgende: “We zijn ongelofelijk opgewonden over het idee om het eerste lid van de Defender-familie te onthullen in 2019 en de eerste Britse klanten te bedienen in 2020.”

Het eerste lid…dan kunnen we er gelijk vanuit gaan dat er meerdere Defenders zullen worden gelanceerd. Vermoedelijk komt er een 3- en een 5-deurs en zal er naar analogie met de Discovery ook een Sport komen. Wij zijn alvast benieuwd!

 

You May Also Like

Ook BMW X7 gaat door de Alpina-mallemolen

Zotter moet het niet worden… XB7, de krachtigste en zwaarste variant bij Alpina is ...

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster 'rijdt' naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...

Spaanse Hispano Suiza maakt comeback die mag gezien worden

1.085 Spaanse volbloed paardjes worden op het asfalt losgelaten…  Hispano Suiza, wie heeft daar ...

Hosting door Fraai