Eerste beelden nieuwe Land Rover Defender gelost

De opvolging voor het icoon staat klaar…

Helemaal krijgen we de nieuwe purist niet te zien. Zo zijn de eerste officiële Defenders die we te zien krijgen nog opgesmukt met een camouflage-wrap. het zal dus nog even wachten worden tot ergens later op het jaar waar we de Land Rover Defender die in 2020 in de showroom moet staan in zijn volle glorie mogen betasten, besnuffelen en bekijken.

Hoewel er lang geruchten waren dat de Defender uitgestorven was, komt er alsnog een extra kindje in de 70-jarig oude stamboom van de terreinvreter. Rawdon Glover, algemeen directeur bij Jaguar Land Rover UK, vertelde het volgende: “We zijn ongelofelijk opgewonden over het idee om het eerste lid van de Defender-familie te onthullen in 2019 en de eerste Britse klanten te bedienen in 2020.”

Het eerste lid…dan kunnen we er gelijk vanuit gaan dat er meerdere Defenders zullen worden gelanceerd. Vermoedelijk komt er een 3- en een 5-deurs en zal er naar analogie met de Discovery ook een Sport komen. Wij zijn alvast benieuwd!

 

tcoc

You May Also Like

Nieuwe BMW M5 zet wereldrecord driften op 8 uur!

De jongens in München hebben hun beste speelgoed nog eens bovengehaald. Hoewel er tijdens ...

Whatmatters Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Aston Martin DBS Superleggera Volante is summerproof

Laat de zomer maar beginnen… Wat hebben wij toch een beetje spijt in de ...

Hosting door Fraai